akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Amaç emeklilere daha Güzel hizmet vermek

GÜNDEM 11.10.2020 - 10:32, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2162+ kez okundu.
 

Amaç emeklilere daha Güzel hizmet vermek

TÜED kendi üyeleri ağırlık olmak üzere, STK’ nın Adana’da etkin Faal kuruluşlarıyla buluşmaya aralıksız devam ediyor…

TÜED kendi üyeleri ağırlık olmak üzere, STK’ nın Adana’da etkin Faal kuruluşlarıyla buluşmaya aralıksız devam ediyor…     Amaç emeklilere daha Güzel hizmet vermek   Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube ve Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve Yönetim Kurulu üyeliğini oluşturan Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabahattin Metiner ve Sabit Bakıner ile birlikte gece gündüz demeksizin Adana kendi üyeleri ağırlıklı olmak üzere etkin STK’larla buluşmaya karşılıklı ziyaretlerle aralıksız devam ediyor. Dikkate değer bu ziyaretler kapsamında gerek sosyal kültürel projeleriyle ve gerekse siyasetteki etkin çalışmalarıyla tanınan Adana’nın sosyal yönü ağır hanımefendi isimlerinden Çiğdem Akça’nın Başkanlığında ki Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği yöneticileri Başkanlarıyla birlikte Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesi yönetim kurulunu dernek binasına gelerek bir nezaket ziyaretinde bulundular. TÜED Başkanı Seyfi H. İyiyürek, bu anlamlı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, dernek çalışmaları hakkında de genel bilgileri aktararak konuk Başkan Çiğdem Akça’da kendi derneklerinin faaliyetlerine yönelik bilgi paylaşımı sağladı. Söz konusu ziyaretin hemen ardından da,  İçişleri Bakanlığı ve TBMM Başkan Vekilliği gibi önemli görevlerde de bulunan Meral Akşener’in Liderliğini yaptığı İYİ Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Adana İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan Dr. Ercan Atalay ve arkadaşları Türkiye Emekliler Derneğini Adana Şubesini ziyaret ederek Başkan Seyfi H.İyiyürek  ve Yönetim Kuruluyla bir araya gelerek hem sohbet ettiler, hem de emeklinin içinde bulunduğu sorunlara yönelik karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı. TÜED Adana Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu; STK ve ayrım olmaksızın hiçbir siyasi ayrıcalık gözetmeksizin Siyasi parti yöneticileriyle olan karşılıklı ziyaretlerini diyaloglarını devam ettirirken, üyelerinin yanı sıra, mahalle muhtarlarını ve toplumda etkin olan derneklerle buluşmaya ziyarete iletişime devam ediyor. TÜED’ in bu ziyaretleri içerisinde merkez Seyhan ilçemize bağlı Emek mahallesinde Mahalle muhtarı Salih Yardım’ı muhtarlıkta ziyaret ederek dernek çalışmalarını izah ettiler. Yine; Mithat Paşa Denizli mahallerimizin Sosyal Yardımlaşama Derneği Başkanı etkin değerlerden hanımefendi Özlem Üğüdücü’yü ziyaret ederek dernekler arası çalışmaları önemle sürdürdüler.
TÜED kendi üyeleri ağırlık olmak üzere, STK’ nın Adana’da etkin Faal kuruluşlarıyla buluşmaya aralıksız devam ediyor…

TÜED kendi üyeleri ağırlık olmak üzere, STK’ nın Adana’da etkin Faal kuruluşlarıyla buluşmaya aralıksız devam ediyor…

 

 

Amaç emeklilere daha

Güzel hizmet vermek

 

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube ve Genel Merkez Denetim Kurulu Başkanı Seyfi H. İyiyürek ve Yönetim Kurulu üyeliğini oluşturan Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış, Sabahattin Metiner ve Sabit Bakıner ile birlikte gece gündüz demeksizin Adana kendi üyeleri ağırlıklı olmak üzere etkin STK’larla buluşmaya karşılıklı ziyaretlerle aralıksız devam ediyor.

Dikkate değer bu ziyaretler kapsamında gerek sosyal kültürel projeleriyle ve gerekse siyasetteki etkin çalışmalarıyla tanınan Adana’nın sosyal yönü ağır hanımefendi isimlerinden Çiğdem Akça’nın Başkanlığında ki Adana Çocuk ve Kadın Hakları Derneği yöneticileri Başkanlarıyla birlikte Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesi yönetim kurulunu dernek binasına gelerek bir nezaket ziyaretinde bulundular. TÜED Başkanı Seyfi H. İyiyürek, bu anlamlı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, dernek çalışmaları hakkında de genel bilgileri aktararak konuk Başkan Çiğdem Akça’da kendi derneklerinin faaliyetlerine yönelik bilgi paylaşımı sağladı.

Söz konusu ziyaretin hemen ardından da,  İçişleri Bakanlığı ve TBMM Başkan Vekilliği gibi önemli görevlerde de bulunan Meral Akşener’in Liderliğini yaptığı İYİ Parti’nin Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu Adana İl Başkan Yardımcılığı görevini yapan Dr. Ercan Atalay ve arkadaşları Türkiye Emekliler Derneğini Adana Şubesini ziyaret ederek Başkan Seyfi H.İyiyürek  ve Yönetim Kuruluyla bir araya gelerek hem sohbet ettiler, hem de emeklinin içinde bulunduğu sorunlara yönelik karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.

TÜED Adana Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu; STK ve ayrım olmaksızın hiçbir siyasi ayrıcalık gözetmeksizin Siyasi parti yöneticileriyle olan karşılıklı ziyaretlerini diyaloglarını devam ettirirken, üyelerinin yanı sıra, mahalle muhtarlarını ve toplumda etkin olan derneklerle buluşmaya ziyarete iletişime devam ediyor. TÜED’ in bu ziyaretleri içerisinde merkez Seyhan ilçemize bağlı Emek mahallesinde Mahalle muhtarı Salih Yardım’ı muhtarlıkta ziyaret ederek dernek çalışmalarını izah ettiler. Yine; Mithat Paşa Denizli mahallerimizin Sosyal Yardımlaşama Derneği Başkanı etkin değerlerden hanımefendi Özlem Üğüdücü’yü ziyaret ederek dernekler arası çalışmaları önemle sürdürdüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.