akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

Avcı: Bu kutlu çatı altında ‘Ben’ yok, ‘Biz’ var!

18.10.2020 - 09:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1446+ kez okundu.
 

Avcı: Bu kutlu çatı altında ‘Ben’ yok, ‘Biz’ var!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. ‘Küçük olsun, benim olsun’ demedik, diyemeyiz; Hareketimizi büyütmek için varız.” dedi. TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR Eylül ayında yapılan MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyerek İl Başkanlığı görevinde ikinci döneme adım atan Bünyamin Avcı ve il yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Avcı, üçüncü haftasına giren ziyaretlerde tüm teşkilatları ve tüm tabanı kucaklayan verdiği mesajlarla da kendisine duyulan güveni perçinliyor. “TABANDAN TAVANA HEYECAN VAR” Bünyamin Avcı’nın değişik ziyaret günlerinde verdiği mesajlar şöyle: “Biz; Hareketimize, Liderimize layık olma adına bu görevde hizmete talip olduk. Bayram havasında geçen kongremizdeki demokratik yarış sona ermiş, bitiş çizgisinde başlayan kucaklaşma sağlanmıştır. Hiç kimseye küskün, dargın kalamayız; hepimiz kardeşiz. Tabandan, tavana yaşanan heyecan ve sevincin halen devam ediyor olması, Adana’da Partimiz açısından önemli bir göstergedir.” “KİM NE EDERSE KENDİNE EDER” “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkülerini bayrak yapan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve aziz Şehitlerimizin emaneti olan bu dava leke tutmaz. Ömrünü Türk Milleti’ne adayan ve ‘Emanet’i zirvede tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki bu Harekete kimse zarar veremez; kim ne ederse kendine eder. Sadakat ve samimiyet, ihaneti taşımaz, taşıyamaz.” “KİBİR İBLİS’İN HASLETİDİR” “Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. ‘Küçük olsun, benim olsun’ demedik; diyemeyiz. Hareketimizi büyütmek için varız. Bunun için birbirimizi daha çok sevip, sayacağız, saflarımızı sıklaştıracağız. Yüce Allah’ın gazabını çeken kibir, İblis’in hasletidir; biz rahmani olan tevazu limanına demir attık. Bu kutlu çatı altında ‘Ben’ yok, ‘Biz’ var; hepimiz bir aileyiz. Kıymetli mensuplarımızla, tüm dava arkadaşlarımızla Liderimize olan sarsılmaz inancımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz.”  

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. ‘Küçük olsun, benim olsun’ demedik, diyemeyiz; Hareketimizi büyütmek için varız.” dedi.

TEBRİK ZİYARETLERİ SÜRÜYOR

Eylül ayında yapılan MHP Adana 13. Olağan İl Kongresi’nde güven tazeleyerek İl Başkanlığı görevinde ikinci döneme adım atan Bünyamin Avcı ve il yönetimine ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor. Avcı, üçüncü haftasına giren ziyaretlerde tüm teşkilatları ve tüm tabanı kucaklayan verdiği mesajlarla da kendisine duyulan güveni perçinliyor.

“TABANDAN TAVANA HEYECAN VAR”

Bünyamin Avcı’nın değişik ziyaret günlerinde verdiği mesajlar şöyle:

“Biz; Hareketimize, Liderimize layık olma adına bu görevde hizmete talip olduk. Bayram havasında geçen kongremizdeki demokratik yarış sona ermiş, bitiş çizgisinde başlayan kucaklaşma sağlanmıştır. Hiç kimseye küskün, dargın kalamayız; hepimiz kardeşiz. Tabandan, tavana yaşanan heyecan ve sevincin halen devam ediyor olması, Adana’da Partimiz açısından önemli bir göstergedir.”

“KİM NE EDERSE KENDİNE EDER”

“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkülerini bayrak yapan Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in ve aziz Şehitlerimizin emaneti olan bu dava leke tutmaz. Ömrünü Türk Milleti’ne adayan ve ‘Emanet’i zirvede tutan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki bu Harekete kimse zarar veremez; kim ne ederse kendine eder. Sadakat ve samimiyet, ihaneti taşımaz, taşıyamaz.”

“KİBİR İBLİS’İN HASLETİDİR”

“Kapımız, gönlümüz herkese açıktır. ‘Küçük olsun, benim olsun’ demedik; diyemeyiz. Hareketimizi büyütmek için varız. Bunun için birbirimizi daha çok sevip, sayacağız, saflarımızı sıklaştıracağız. Yüce Allah’ın gazabını çeken kibir, İblis’in hasletidir; biz rahmani olan tevazu limanına demir attık. Bu kutlu çatı altında ‘Ben’ yok, ‘Biz’ var; hepimiz bir aileyiz. Kıymetli mensuplarımızla, tüm dava arkadaşlarımızla Liderimize olan sarsılmaz inancımızla birlikte yolumuza devam edeceğiz.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.