akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

CHP Çukurova’dan Kaymakama ziyaret

SİYASET 14.10.2020 - 19:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1215+ kez okundu.
 

CHP Çukurova’dan Kaymakama ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Ümit Remzi Atay ve yönetimi, Çukurova Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mustafa Kaya’yı makamında ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Atay ve beraberindeki heyet Kaymakam Mustafa Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarı dilediler.  Ziyaret sırasında konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay, Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanlığının bazı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Çukurova İlçesi Örcün Mahallesinde yapımına başlanan Sinan Tekelioğlu Kuvayi Milliye Parkı ve tören alanı hakkında bilgilendirmede bulundu. Atay Müjdeyi verdi Projenin önümüzdeki yıl yapılacak olan Kuvayı Milliye etkinliklerine yetiştireceklerini anlatan İlçe Başkanı Atay şu ifadelere yer verdi: “Hepimiz biliyoruz ki Sinan Tekelioğlu Paşa, Adana savunmasında yaptığı işler ve daha sonrasında Adana’nın kurtuluşundaki yaptığı fedakarlıklar tartışılmazdır. Biz CHP Çukurova İlçe Başkanlığı olarak Örcün Mahallesine bir tören alanı ve Kuvayi Milliye Parkı yapmak için kolları sıvadık. İşin proje ve organizasyonunu ilçe olarak biz planladık. Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi ’de bizlere destek sağlıyor. Umuyoruz ki Nisan ayında yapılacak olan etkinlikler ulusal boyutta ve Çukurova’ya yakışacak şekilde yapılacaktır.” Dedi Çukurova kaymakamı Mustafa Kaya’da ziyaretten dolayı Başkan Remzi Ümit Atay ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; Çukurova İlçesi’nin yararı ve gelişmesi adına yapılacak olan bütün projelere destek olacaklarını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Ümit Remzi Atay ve yönetimi, Çukurova Kaymakamlığına atanan Kaymakam Mustafa Kaya’yı makamında ziyaret edip, görüş alışverişinde bulundu. İlçe Başkanı Atay ve beraberindeki heyet Kaymakam Mustafa Kaya’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarı dilediler. 

Ziyaret sırasında konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Avukat Remzi Ümit Atay, Cumhuriyet Halk Partisi Çukurova İlçe Başkanlığının bazı çalışmalar hakkında bilgi paylaşımı yaptı. Çukurova İlçesi Örcün Mahallesinde yapımına başlanan Sinan Tekelioğlu Kuvayi Milliye Parkı ve tören alanı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Atay Müjdeyi verdi

Projenin önümüzdeki yıl yapılacak olan Kuvayı Milliye etkinliklerine yetiştireceklerini anlatan İlçe Başkanı Atay şu ifadelere yer verdi: “Hepimiz biliyoruz ki Sinan Tekelioğlu Paşa, Adana savunmasında yaptığı işler ve daha sonrasında Adana’nın kurtuluşundaki yaptığı fedakarlıklar tartışılmazdır. Biz CHP Çukurova İlçe Başkanlığı olarak Örcün Mahallesine bir tören alanı ve Kuvayi Milliye Parkı yapmak için kolları sıvadık. İşin proje ve organizasyonunu ilçe olarak biz planladık. Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyesi ’de bizlere destek sağlıyor. Umuyoruz ki Nisan ayında yapılacak olan etkinlikler ulusal boyutta ve Çukurova’ya yakışacak şekilde yapılacaktır.” Dedi

Çukurova kaymakamı Mustafa Kaya’da ziyaretten dolayı Başkan Remzi Ümit Atay ve beraberindeki heyete teşekkür ederek; Çukurova İlçesi’nin yararı ve gelişmesi adına yapılacak olan bütün projelere destek olacaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.