DHA Bölge Müdürü Akif Özdemir Vali Elban'ı Ziyaret Etti

20.10.2020 - 07:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2021+ kez okundu.
 

DHA Bölge Müdürü Akif Özdemir Vali Elban'ı Ziyaret Etti

DHA BÖLGE MÜDÜRÜ AKİF ÖZDEMİR VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ Demirören Haber Ajansı Bölge Müdürü Akif Özdemir ve İstihbarat Şefi Nuri Pir, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, Bölge Müdürü Özdemir’in nezdinde, vatandaşların haber alma ve bilgi sahibi olmalarını sağlayan tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.  Gündeme taşıdıkları konularla önemli bir kamu hizmetini yerine getiren basın çalışanlarının aynı zamanda bağlı bulundukları illerin gelişimine de önemli katkılar sağladığını vurgulayan Vali Elban, Adana’nın gelişip daha da kalkınması hususunda taşın altına elini koyan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi. Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.Akif Özdemir

DHA BÖLGE MÜDÜRÜ AKİF ÖZDEMİR VALİ ELBAN’I ZİYARET ETTİ

Demirören Haber Ajansı Bölge Müdürü Akif Özdemir ve İstihbarat Şefi Nuri Pir, Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, Bölge Müdürü Özdemir’in nezdinde, vatandaşların haber alma ve bilgi sahibi olmalarını sağlayan tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediğini ifade etti.  Gündeme taşıdıkları konularla önemli bir kamu hizmetini yerine getiren basın çalışanlarının aynı zamanda bağlı bulundukları illerin gelişimine de önemli katkılar sağladığını vurgulayan Vali Elban, Adana’nın gelişip daha da kalkınması hususunda taşın altına elini koyan herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Ziyaret, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.Akif Özdemir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.