İYİ Parti’ye Katılımlar devam ediyor

16.10.2020 - 07:55, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2076+ kez okundu.
 

İYİ Parti’ye Katılımlar devam ediyor

İyi Parti'de Adana İl Başkanlığı'nda hareketli saatler yaşanıyor. geçtiğimiz günlerde 100 den fazle  kişi İyi Parti saflarına geçerken,Barış mahallesinde'de vatandaşlar İyi Parti rozetlerini taktı.  Barış Mahallesinde gerçekleştirilen  toplu katılım programında konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU  " İYİ Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor! Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında gerekse yerelde ispat eden partimize bugün de katılımlar vardı. Adananın tüm ilçelerinde katılım yapılırken, bugün Seyhan İlçemizde yenileri de eklendi. Önümüzdeki günlerde eklenmeye devam edecek. "Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye'sinin tek umududur" diye konuştu. Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ise Partimize olan teveccüh bizleri geleceğe dair umutlandırıyor. Bu gün burada cesur yürekli kardeşlerimizin üye kaydını yaptık. Toplu katılımlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi. BOYVADAOĞLU .Katılım töreninin yapılmasında emeği geçen Seyhan İlçe Başkanım Sn.Misal BOLAT’a,Belediye Meclis Üyelerimize,İl ve İlçe Yöneticilerimize ayrıyeten tören düzenlenmesinde emeği geçen  İl Başkan Danışmanım Sn.Orhan Özçete ve  Metin Özçete'ye  teşekkür ediyorum. diyerek rozet takma törenini gerçekleştirdi.

İyi Parti'de Adana İl Başkanlığı'nda hareketli saatler yaşanıyor. geçtiğimiz günlerde 100 den fazle  kişi İyi Parti saflarına geçerken,Barış mahallesinde'de vatandaşlar İyi Parti rozetlerini taktı. 

Barış Mahallesinde gerçekleştirilen  toplu katılım programında konuşan İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU  " İYİ Partimize katılımlar çığ gibi büyüyor! Her geçen gün Türk siyasetindeki tıkanmışlığın tek çözümü olduğunu gerek meclis çalışmalarında gerekse yerelde ispat eden partimize bugün de katılımlar vardı.

Adananın tüm ilçelerinde katılım yapılırken, bugün Seyhan İlçemizde yenileri de eklendi. Önümüzdeki günlerde eklenmeye devam edecek. "Medeniyet yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer" düsturu ile yola çıkan İYİ Partimiz önümüzdeki yılların Türkiye'sinin tek umududur" diye konuştu.

Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ise Partimize olan teveccüh bizleri geleceğe dair umutlandırıyor. Bu gün burada cesur yürekli kardeşlerimizin üye kaydını yaptık. Toplu katılımlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek” dedi.

BOYVADAOĞLU .Katılım töreninin yapılmasında emeği geçen Seyhan İlçe Başkanım Sn.Misal BOLAT’a,Belediye Meclis Üyelerimize,İl ve İlçe Yöneticilerimize ayrıyeten tören düzenlenmesinde emeği geçen  İl Başkan Danışmanım Sn.Orhan Özçete ve  Metin Özçete'ye  teşekkür ediyorum. diyerek rozet takma törenini gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.