akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyi partiye toplu katılım.

SİYASET 19.10.2020 - 11:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1927+ kez okundu.
 

İyi partiye toplu katılım.

 İyi Parti Adana il başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Ayakkabı İmalatçıları Çalışanları Derneği Başkanı Mustafa Özay ve dernek üyeleriyle biraraya geldi. Düzenlenen törenle Ayakkabı İmalatçıları Çalışanları Derneği üyeleri  İYİ Parti saflarına katıldı.   Miting havasında geçen törende konuşan İyi Parti Adana il başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, kurucu değerleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne bağlılıyla siyaset yapan Partimize tüm Adana'lı  hemşehrilerimin desteklerini bekliyor ve her kesimden vatandaşlarımızı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Gelecek iyi olacak. İktidarımız yakındır!” İfadelerini kullandı .,Yapılan yeni üye kayıtları bizi son derece onurlandırdı.Bu katılımı sağlayan Dernek Başkanı Mustafa Özay ve dernek üyelerine teşekkür ederim.Programın hazırlanmasında emeği geçen, Yüreğir İlçe Başkanımız .Enis AKYÜREK’e,İl ve İlçe Yöneticilerimize, Gençlik Kolları Başkanımıza,Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımıza,Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.,  İYİ Parti yüreğir  İlçe Başkanı Enis Akyürek,ise  partisinin bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yana olduğunu ifade ederek, “ İl ve ilçe Başkanlık teşkilatlarımızla Kadın kollarımızla Gençlik kollarımızla çalışarak iyi partiyi iktidara taşıyacagız, Gençlerimizin sorunları ve işsizlikle ilgili mücadelemiz devam ediyor. İyi parti saflarına katılmanız bizi mutlu kılıyor.İyi ki varsınız, iyi ki bize katıldınız.İnanıyoruz ki Biz bundan sonra sizlerinde verdiğiniz güçle,destekle partimizi iktidara taşıyacağız dedi.

 İyi Parti Adana il başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Ayakkabı İmalatçıları Çalışanları Derneği Başkanı Mustafa Özay ve dernek üyeleriyle biraraya geldi.

Düzenlenen törenle Ayakkabı İmalatçıları Çalışanları Derneği üyeleri  İYİ Parti saflarına katıldı.

  Miting havasında geçen törende konuşan İyi Parti Adana il başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, kurucu değerleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüne bağlılıyla siyaset yapan Partimize tüm Adana'lı  hemşehrilerimin desteklerini bekliyor ve her kesimden vatandaşlarımızı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Gelecek iyi olacak. İktidarımız yakındır!” İfadelerini kullandı .,Yapılan yeni üye kayıtları bizi son derece onurlandırdı.Bu katılımı sağlayan Dernek Başkanı Mustafa Özay ve dernek üyelerine teşekkür ederim.Programın hazırlanmasında emeği geçen, Yüreğir İlçe Başkanımız .Enis AKYÜREK’e,İl ve İlçe Yöneticilerimize, Gençlik Kolları Başkanımıza,Yüreğir Gençlik Kolları Başkanımıza,Belediye Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum dedi.,

 İYİ Parti yüreğir  İlçe Başkanı Enis Akyürek,ise  partisinin bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yana olduğunu ifade ederek, “ İl ve ilçe Başkanlık teşkilatlarımızla Kadın kollarımızla Gençlik kollarımızla çalışarak iyi partiyi iktidara taşıyacagız, Gençlerimizin sorunları ve işsizlikle ilgili mücadelemiz devam ediyor. İyi parti saflarına katılmanız bizi mutlu kılıyor.İyi ki varsınız, iyi ki bize katıldınız.İnanıyoruz ki Biz bundan sonra sizlerinde verdiğiniz güçle,destekle partimizi iktidara taşıyacağız dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.