akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

İyiler her yerde.

GÜNDEM 14.10.2020 - 11:03, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1730+ kez okundu.
 

İyiler her yerde.

 Adana İYİ Parti İl Başkanlığı İş Dünyası, Ekonomi ve Sanayi Başkanlığı il başkan yardımcısı Mustafa kökenler, Pamdemi dolasıyla ekonomik kriz içerisinde olan Adana'da,iş insanlarının sorunlarınını İyi Parti olarak  dinlemeye devam ediyor Adana İYİ Parti İl Başkanlığı İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar Başkanlığı  gündemi yoğun şekilde etkileyen ekonomik krizin iş dünyasındaki sorunları ve çözüm önerileri için iş insanlarını  dinleyerek çözüm aramaya çalışıyorlar . Bu baglamda Adana tanıtımına ve turizmine büyük katkı  saglayan ve projeler sunan RAMADA OTEL işletmecisi, Selçuk Tansalar ile pandemi dönemi, ekonomi ve turizmi konuşarak gündem hakkında fikir alışverişinde bulunan  İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kökenler, İş Dünyası, Ekonomi ve Sanayi Başkanlığı ,İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar il başkan yardımcıları, Meltem Atay ,Sezi Özçakmak ,İYİ Parti Seyhan Belediyesi Meclis üyesi, Sultan Zeynep Erciyes, ile birlikte ,RAMADA OTEL işletmecisi Selçuk Tansaları ziyaret ederek, pandemi dönemi, ekonomi ve turizmi konuşarak Adana ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundular. İyi Parti,İl başkan yardımcısı Mustafa kökenler, yaptıgı açıklamada ,Yeni tip bir koronavirüs olan Covid-19, çok kısa bir süre içerisinde bütün dünyayı etkisi altına almış, yüzbinlerce insanın hayatını kaybetmesine ve milyarlarca insanın fiziksel ve ruhsal sağlığının bozulmasına neden olmuştur. Dünyanın ekonomik ve sosyal yaşamını derinden etkileyen bu salgın günlerce sokağa çıkma yasakları ilan ettirmiş, eskiyi unutturup yeni yaşam tarzı yaratmıştır. Bu çalışmada, öncelikle turizm alanında etkisini gösteren pandemi sürecini, İyi Parti olarak ekonomimize yarar saglayacak şekilde  gelişmeleri degerlendirip konu hakkında gündem çalışması yaptıklarını belirtti.  RAMADA OTEL  işletmecisi Selçuk Tansalar ise,yaşanan krizin turizmi de kötü etkilediğini ancak buna rağmen mücadeleden vazgeçmediklerini belirtti. 1999 yılında Adana Yelken Kulübü kurucularından olan Tansalar, turizmin tarih, doğa ve gastronomi ile bütün olarak düşünülmesi gerektiğini,  Bereketli toprakların ve tüm bu bileşenlerin Adana’mızda mevcut olduğunu ancak bu bileşenlerin bir araya getirilemediğinden dolayı da sektör olarak sıkıntılar yaşandığını belirtti.  Bilimsel verilere dayanarak çizilecek yol haritasında herkesin kazançlı çıkacağını belirtti.  Selçuk Tansalar , Adana İYİ Parti İl başkan yardımcısı Mustafa kökenler,İyi Parti İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar il başkan yardımcıları, Meltem Atay ,Sezi Özçakmak ,İYİ Parti Seyhan Belediyesi Meclis üyesi, Sultan Zeynep Erciyes'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.  Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunup, gündemle ilğili konular görüşültülten sonra  sona erdi..  

 Adana İYİ Parti İl Başkanlığı İş Dünyası, Ekonomi ve Sanayi Başkanlığı il başkan yardımcısı Mustafa kökenler, Pamdemi dolasıyla ekonomik kriz içerisinde olan Adana'da,iş insanlarının sorunlarınını İyi Parti olarak  dinlemeye devam ediyor

Adana İYİ Parti İl Başkanlığı İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar Başkanlığı  gündemi yoğun şekilde etkileyen ekonomik krizin iş dünyasındaki sorunları ve çözüm önerileri için iş insanlarını  dinleyerek çözüm aramaya çalışıyorlar .

Bu baglamda Adana tanıtımına ve turizmine büyük katkı  saglayan ve projeler sunan RAMADA OTEL işletmecisi, Selçuk Tansalar ile pandemi dönemi, ekonomi ve turizmi konuşarak gündem hakkında fikir alışverişinde bulunan  İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kökenler, İş Dünyası, Ekonomi ve Sanayi Başkanlığı ,İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar il başkan yardımcıları, Meltem Atay ,Sezi Özçakmak ,İYİ Parti Seyhan Belediyesi Meclis üyesi, Sultan Zeynep Erciyes, ile birlikte ,RAMADA OTEL işletmecisi Selçuk Tansaları ziyaret ederek, pandemi dönemi, ekonomi ve turizmi konuşarak Adana ve ülke gündemi hakkında fikir alışverişinde bulundular.

İyi Parti,İl başkan yardımcısı Mustafa kökenler, yaptıgı açıklamada ,Yeni tip bir koronavirüs olan Covid-19, çok kısa bir süre içerisinde bütün dünyayı etkisi altına almış, yüzbinlerce insanın hayatını kaybetmesine ve milyarlarca insanın fiziksel ve ruhsal sağlığının bozulmasına neden olmuştur. Dünyanın ekonomik ve sosyal yaşamını derinden etkileyen bu salgın günlerce sokağa çıkma yasakları ilan ettirmiş, eskiyi unutturup yeni yaşam tarzı yaratmıştır. Bu çalışmada, öncelikle turizm alanında etkisini gösteren pandemi sürecini, İyi Parti olarak ekonomimize yarar saglayacak şekilde  gelişmeleri degerlendirip konu hakkında gündem çalışması yaptıklarını belirtti.

 RAMADA OTEL  işletmecisi Selçuk Tansalar ise,yaşanan krizin turizmi de kötü etkilediğini ancak buna rağmen mücadeleden vazgeçmediklerini belirtti. 1999 yılında Adana Yelken Kulübü kurucularından olan Tansalar, turizmin tarih, doğa ve gastronomi ile bütün olarak düşünülmesi gerektiğini,  Bereketli toprakların ve tüm bu bileşenlerin Adana’mızda mevcut olduğunu ancak bu bileşenlerin bir araya getirilemediğinden dolayı da sektör olarak sıkıntılar yaşandığını belirtti. 
Bilimsel verilere dayanarak çizilecek yol haritasında herkesin kazançlı çıkacağını belirtti. 

Selçuk Tansalar , Adana İYİ Parti İl başkan yardımcısı Mustafa kökenler,İyi Parti İş Dünyası’ndan Sorumlu Politikalar il başkan yardımcıları, Meltem Atay ,Sezi Özçakmak ,İYİ Parti Seyhan Belediyesi Meclis üyesi, Sultan Zeynep Erciyes'e nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

 Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyaret Karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunup, gündemle ilğili konular görüşültülten sonra  sona erdi..

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.