Pfizer Onkoloji Baykuş Ödülleri'nin sahibi oldu

14.10.2020 - 20:05, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1813+ kez okundu.
 

Pfizer Onkoloji Baykuş Ödülleri'nin sahibi oldu

Pfizer Onkoloji KML alanındaki nöropazarlama projesiyle Baykuş Ödülleri'nin sahibi oldu   Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından en başarılı araştırma projelerinin ödüllendirildiği Baykuş Ödülleri'nde Pfizer Onkoloji ve IPSOS araştırma şirketi ortaklığında kronik miyeloid lösemi (KML) alanında uygulanan nöropazarlama projesi ‘İnovatif Baykuş' ve ‘Vizyoner Baykuş' dallarında ödüle layık görüldü. Ödülü Pfizer Onkoloji adına Hematoloji Kıdemli Ticari Strateji Müdürü Berkay Sağlam aldı.   Kronik miyeloid lösemi (KML) hastalığı, kemik iliğinde çok fazla akyuvar üremesi sonucu ortaya çıkan yavaş seyirli bir kan kanseridir. Tedavi edilmediğinde, 2-3 yıl içinde tedavisi olmayan ölümcül bir hastalığa dönüşmektedir1. Ancak hedefe yönelik tedaviler, son on yılda kronik miyeloid lösemi (KML) tedavisinde devrim yarattı2.   Uygulanan nöropazarlama projesi ile, kronik miyeloid lösemi (KML) hastalığı alanında lanse edilecek hedefe yönelik yeni tedavinin iletişim stratejisini belirlemek hedeflendi. Biyometrik ve nörometrik tekniklerin entegre edildiği hibrit bir yöntemle hematologlar üzerinden gerçekleştirilen bu araştırmada; hekimlerin bilinçüstü algılarına ek olarak, KML tedavileri konusunda bilinçaltı duygu ve düşüncelerinin keşfedilmesini sağlayarak daha derin analizlerin elde edilmesi amaçlandı.

Pfizer Onkoloji KML alanındaki nöropazarlama projesiyle Baykuş Ödülleri'nin sahibi oldu
 
Türkiye Araştırmacılar Derneği (TÜAD) tarafından en başarılı araştırma projelerinin ödüllendirildiği Baykuş Ödülleri'nde Pfizer Onkoloji ve IPSOS araştırma şirketi ortaklığında kronik miyeloid lösemi (KML) alanında uygulanan nöropazarlama projesi ‘İnovatif Baykuş' ve ‘Vizyoner Baykuş' dallarında ödüle layık görüldü. Ödülü Pfizer Onkoloji adına Hematoloji Kıdemli Ticari Strateji Müdürü Berkay Sağlam aldı.
 
Kronik miyeloid lösemi (KML) hastalığı, kemik iliğinde çok fazla akyuvar üremesi sonucu ortaya çıkan yavaş seyirli bir kan kanseridir. Tedavi edilmediğinde, 2-3 yıl içinde tedavisi olmayan ölümcül bir hastalığa dönüşmektedir1. Ancak hedefe yönelik tedaviler, son on yılda kronik miyeloid lösemi (KML) tedavisinde devrim yarattı2.
 
Uygulanan nöropazarlama projesi ile, kronik miyeloid lösemi (KML) hastalığı alanında lanse edilecek hedefe yönelik yeni tedavinin iletişim stratejisini belirlemek hedeflendi. Biyometrik ve nörometrik tekniklerin entegre edildiği hibrit bir yöntemle hematologlar üzerinden gerçekleştirilen bu araştırmada; hekimlerin bilinçüstü algılarına ek olarak, KML tedavileri konusunda bilinçaltı duygu ve düşüncelerinin keşfedilmesini sağlayarak daha derin analizlerin elde edilmesi amaçlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.