akay 2
akay
Akif Kemal Akay
Ali Demirçalı

SAADET PARTİSİ ADANA, ADANA SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

EKONOMİ 13.10.2020 - 10:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2192+ kez okundu.
 

SAADET PARTİSİ ADANA, ADANA SANAYİ ODASI’NI ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok beraberinde, İl Başkan yardımcısı Mustafa Çekilarız, Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Yıldırım ve İl Teşkilat Başkanı Ahmet Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Delikoca ile birlikte Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı güzel temennilerle başlayan ziyarette, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek devam etti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, “oda olarak, önümüzdeki süreçte her zamankinden daha fazla yatırım ortamı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok beraberinde, İl Başkan yardımcısı Mustafa Çekilarız, Halkla İlişkiler Başkanı İsmail Yıldırım ve İl Teşkilat Başkanı Ahmet Beyaz ve Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Delikoca ile birlikte Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç’ı makamında ziyaret etti.

Karşılıklı güzel temennilerle başlayan ziyarette, Saadet Partisi Adana İl Başkanı Mustafa Gözütok, parti çalışmaları hakkında bilgiler vererek devam etti.

Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç, “oda olarak, önümüzdeki süreçte her zamankinden daha fazla yatırım ortamı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.