Yüreğir Yüreğimizde.

GÜNDEM 18.10.2020 - 20:56, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2336+ kez okundu.
 

Yüreğir Yüreğimizde.

Adana’nın etkin sivil toplum kuruluşlarının üyelerininde  katılımıyla oluşan  Yeniden Yüreğir Platformu, biraraya geldi.. Her defasında farklı ekonomik ve bölgesel konularını masaya yatırarak çözüm yolları arayan Platform bu kez “Yüreğir siyasetini ” ele aldı. Yüreğirli hayırsever işadamı Hüseyin Sönmez Toplantıya ev sahipliği yaptı.    Yeniden Yüreğir gönüllüleri ,Yüreğirde siyaset yapan herkesi bu platforma davet ederken  amaçlarının  Yüreğirli dar gelirli ailerin ekonomisine destek olmak istediklerini söylediler. Yüreğir ilçesinin ekonomik yardımın en çok ihtiyaç duyulan  bir ilçe olduğunu, yüreğir belediyesinin  bu konuya daha duyarlı olarak insanlara  daha fazla hizmet götürmesi gerektiği konuşuldu. Spor faaliyetleri, sosyal destek faaliyetleri, gençlere ve kadınlara yönelik kurslar, gibi  failiyetlerin gerçekleştirilmesi önemli. Yüreğir'e yeni parklar, gençlik merkezleri yapılmalı. Bu tür çalışmalarla birlikte insanlar sosya ekonomik özgürlüklere kavuşturulmalı dediler.  

Adana’nın etkin sivil toplum kuruluşlarının üyelerininde  katılımıyla oluşan  Yeniden Yüreğir Platformu, biraraya geldi.. Her defasında farklı ekonomik ve bölgesel konularını masaya yatırarak çözüm yolları arayan Platform bu kez “Yüreğir siyasetini ” ele aldı. Yüreğirli hayırsever işadamı Hüseyin Sönmez Toplantıya ev sahipliği yaptı.

 

 Yeniden Yüreğir gönüllüleri ,Yüreğirde siyaset yapan herkesi bu platforma davet ederken  amaçlarının  Yüreğirli dar gelirli ailerin ekonomisine destek olmak istediklerini söylediler.

Yüreğir ilçesinin ekonomik yardımın en çok ihtiyaç duyulan  bir ilçe olduğunu, yüreğir belediyesinin  bu konuya daha duyarlı olarak insanlara  daha fazla hizmet götürmesi gerektiği konuşuldu.

Spor faaliyetleri, sosyal destek faaliyetleri, gençlere ve kadınlara yönelik kurslar, gibi  failiyetlerin gerçekleştirilmesi önemli. Yüreğir'e yeni parklar, gençlik merkezleri yapılmalı. Bu tür çalışmalarla birlikte insanlar sosya ekonomik özgürlüklere kavuşturulmalı dediler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.