Bodrum Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı’ndan “Okutan Bodrum” Projesi

 

Eğitimde fırsat eşitliği sağlama misyonuyla 57 yıldır faaliyet gösteren Türk Eğitim Vakfı (TEV), Bodrum Belediyesi iş birliği ile ‘Okutan Bodrum Projesi’ni başlattı. Bodrum’da ikamet eden ve maddi nedenlerle eğitimine devam etmekte güçlük çeken üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayacak proje, Bodrum Belediyesi ve TEV Muğla Şubesi’nin öncülüğünde 6 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen lansmanda kamuoyu ile paylaşıldı. 

 

Okutan Belediyeler Projesi kapsamında yeni bir iş birliğine daha imza atan Türk Eğitim Vakfı maddi imkânsızlıklarla mücadele eden üniversite öğrencilerine destek olmayı hedefleyen Okutan Bodrum Projesi ile Bodrum’da ikamet eden gençlere burs imkanı sunulacak. 

Bodrum Belediyesi ve TEV Muğla Şubesi’nin önderliğinde gerçekleştirilen projenin lansmanı, 6 Haziran Perşembe günü Bodrum Marina Yat Kulüp’te Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İlknur Ülküm Seferoğlu, Bodrum Belediyesi Koordinatörü  Emel Çakaloğlu,  Türk Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Mehmet Şükrü Tekbaş, TEV Genel Müdürü Banu Taşkın ve Bodrum Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ile üyeleri, STK ve oda temsilcileri, bağışçıların da katıldığı törende “Okutan Bodrum” Projesi'nin detayları kamuoyuyla paylaşıldı.