Daha dayanıklı bir cilde uyanmaya hazırsanız yenilenen “Reset”le tanışın…

 

“Hiç kimse dayanıklı olarak doğmaz. Zamanla daha güçlü hale geliriz.” L’Occitane’ın dünyada her bir dakikada bir satan, “Best Seller” yenileyici cilt serumu Reset’in yeni sloganı içinde bir parça umut taşıyor sanki. Gece cildi sıfırlama serumu olarak da anılan serum, artık en hassas ciltler için de uygun. İçine eklenen Gardenya Özü ile mavi ışık maruziyetine karşı korumalı.

 

Efsane serum olarak da anılan L’Occitane Reset serum, sadece bir gecede canlanmış, dinlenmiş ve parlak bir cilt sunuyor. 7 gece düzenli kullanım sonrası ise strese ve çevresel etkilere karşı dayanıklı bir cilt dokusu yaratıyor.

 

Daha dayanıklı bir cilde uyanmaya hazırsanız yenilenen “Reset”le tanışın…

 

Küçük ama güçlü olan Ölmez Otu bitkisi güçlü antioksidan özelliklere sahip. Bu özellikler, onun doğada hayatta kalmasına ve dışarıdan müdahale olmadan kendini korumasına

yardımcı oluyor. Özü, en saf haliyle uzmanlar tarafından çıkarılıyor ve “Reset”le doğal iyileşme yeteneğini ciltlere taşıyor.

 

Ölmez otu esansiyel yağı, E vitaminin 2 katına kadar etkili. Biyolojik olarak ilham alınan bitkinin özsuyuna özel bir teknolojiyle ulaşılıyor ve bu sihirli bileşenler sadece iyileşmeyi hızlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda uygulamadan hemen sonra yüzde 76 daha fazla yatıştırılmış cilt sağlıyor.

 

Şimdi Reset’e eklenen Gardenya Özü, cilt melatoninine benzer faydalar sağlıyor ve cildin doğal döngülerini korumaya yardımcı oluyor. Aylar süren araştırmalar sonucu ulaşılan sonuçlar Gardenya Özü’nün mavi ışık maruziyeti gibi stres faktörlerine ek antioksidan koruma sağladığını ortaya çıkardı.

 

Cildin gece boyunca iyileşmesini ve zamanla daha dayanıklı bir cilt için yatmadan önce uygulayın.

 

Overnight Reset Serum 30 ml Fiyat – 4310 TL