Değerli Öğretmenim Geleceğe Işık Tutan Yıldızlar Programı’nda İlk Atölye, 1 Ekim’de

 

Anadolu Vakfı’nın, başarılı, mutlu ve sağlıklı öğrenciler yetiştirmek için yaratıcı çözümler geliştiren eğitimcilere ulaşmayı amaçlayan Değerli Öğretmenim Geleceğe Işık Tutan Yıldızlar Programı’nın “Tasarım” başlıklı ilk atölyesi 1 Ekim 2024’te gerçekleşecek. 

 

Türkiye’nin yanı sıra Avrupa ülkeleri ve Amerika’dan da öncü isimlerin oluşturduğu uluslararası jürinin belirleyeceği 24 eğitimcinin çözüm önerisi ya da iş fikrinin destekleneceği “Değerli Öğretmenim Programı”, Anadolu Vakfı tarafından “Gençlerimizi yetiştiren değerli öğretmenlerimizi, eğitim ve gelişim programlarımız ile destekliyoruz” ilkesiyle hayata geçirildi. 

 

Hızla değişen gündem ve teknolojiler ışığında bu yıl, Prof. Dr. Selçuk Şirin ve ekibi tarafından içeriği yenilenen “Değerli Öğretmenim Geleceğe Işık Tutan Yıldızlar Programı”na başvurular, 30 Eylül 2024’e kadar devam ediyor. Yeni nesil problemlere yaratıcı çözümler sunmak isteyen bütün eğitimcilere ve eğitimci adaylarına açık olan programa www.degerliogretmenim.com adresinden çevrimiçi olarak başvurulabiliyor.