SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’A ÖNEMLİ GÖREV

 

 

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) yeni başkanını seçti.  Meclis Toplantısında yapılan oylamada, Adana'dan 13, Mersin, Hatay ve Osmaniye genelinden toplam 173 üyenin oy kullandığı seçimde, en fazla oyu alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Birlik Başkanlığına seçildi.

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) yeni başkanını seçti. Adana Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Adana’dan 13, Mersin, Hatay ve Osmaniye genelinden toplam 173 üye katıldı. Yapılan oylamada 128 oyla en fazla üyenin oyunu alan Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ oy çokluğu ile Birlik Başkanlığına seçildi.

Çukurova Belediyeler Birliği (ÇBB) Başkanlığının kendisi için ayrı bir onur ve övünç kaynağı olduğunu belirten Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, burada yaptığı konuşmada,  “Dünyada yerel yönetim konusundaki gelişmeler doğrultusunda, belediyelerimizin bu gelişmelere uygun hizmet üretmelerine destek olacağız ve tüm bunları birlikte ve uyum içerisinde yapacağız” dedi.