“Gazze için meydanlara inenler, devletleri harekete geçirmek için ellerinden geleni yapmalıdır”

HÜDA PAR İstanbul İl Başkanlığı, siyonist işgalcilerin Gazze'de sürdürdüğü saldırıları tel'in etmek amacıyla işgal rejiminin konsolosluğu önünde yüzlerce kişinin katılımıyla yürüyüş düzenledi.

Yatsı namazı sonrasında Barbaros Hayrettin Paşa Camii önünde toplanan kalabalık; Filistin ve HAMAS lehine, işgal rejimi aleyhine sloganlar atarak siyonist rejimin konsolosluğuna yürüdü.

Okunan Kur’an-ı Kerim’den sonra bir konuşma yapan HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı İsa Güvendik,” İstanbul’un farklı farklı meydanlarına kaçıncı kez toplandık bilmiyorum. Epey fazla bir sayı oldu diyoruz. Bu kadar toplanmamıza rağmen bir şey değişmiyor demiyoruz. Sözümüz şudur; ’Nehirden denize, Filistin özgür olana kadar devam ediyoruz’ Filistin'de, Gazze'de direnen o Müslümanlar vazgeçmediği sürece bizler de meydanda olmaktan vazgeçmeyeceğiz. İnanıyoruz ki onlar orada bizleri temsil ediyorlar. İşte biz de bugün İstanbul'da o mücahitleri temsil ediyoruz. Mücahitler durmadığı ve vazgeçmediği sürece bizler de asla meydanlarda olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Direniş, Gazze'de ölmekten bıkmıyorsa ve çekinmiyorsa bizler de burada direnişi haykırmaktan asla çekinmiyoruz. Allah'ın izniyle meydanlarda olmaya devam edeceğiz." dedi.

 (İLKHA)