Engeller Aşıldı; Mutluluk Paylaşıldı

 

Bizde Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü, özel gereksinimli çocuklar, gençler ve annelerini Adana’nın Karataş ilçesinde düzenlediği ‘Yaz Kampı’nda ağırladı. Kumluk Tabiat Parkı’nda gerçekleştirilen kampa, Türkiye’nin dört bir yanından 20 anne, 22 özel gereksinimli çocuk ve genç katıldı. Karataş Kaymakamlığı ile Karataş Belediyesi, Ceyhan Belediyesi, Seyhan Belediyesi ve Çukurova Belediyesi ile Adana Rotaract Kulübü de kampa destek verdi.

Türkiye’nin dört bir ilinden gelen çocuklar, gençler ve anneler Adana’da Adana Biz De Varız Destekleme Derneği ve Adana Rotary Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından coşku ile karşılandı. Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, çocuklar, gençler ve annelerini Adana’nın en ünlü restoranlarından biri olan Kazbaşı House’ta ağırladı. Biz De Varız Destekleme Derneği Başkanı Tanır Emre Üzelgeçici ve Adana Rotary Kulübü Dönem Başkanı Rıfkı Başlamışlı vermiş olduğu desteklerden ötürü Başkan Kozay’a plaket takdim etti.

SERİNLETEN DONDURMA KEYFİ

Konuklar, kampın gerçekleşeceği Karataş’a doğru yola çıkmadan hemen önce yaz aylarının serinletici lezzeti olan dondurmanın, güler yüzü ve misafirperverliği ile örnek işletmeci Zafer Geyik’e ait olan ‘Golden Ice’ta tadına vardı. Bu projenin bir parçası olmaktan mutluluk duyduğunu belirten Geyik, emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.