Bit sorununa sağlıklı çözüm: Bitrin

 

Saç biti insan saçında üreyen ve yaşayan çok küçük, kanatsız, kan emerek beslenen böceklerin neden olduğu, özellikle ensede kaşıntı şikâyeti ile görülen bir paraziter deri hastalığıdır. Okul gibi kalabalık ortamlar bitlerin hızla çoğalmasına ve yayılmasına zemin hazırlasa da uygulanacak doğru çözümlerle saç bitinin tedavisi mümkündür.

Saç biti ve sirke tedavisinde yeni nesil çözüm

Bir bit ilacının en belirleyici özellikleri arasında; kokusuz, cilt dostu ve tedavi tekrarına ihtiyaç kalmayacak nitelikleri taşıması bulunmaktadır. Klasik bit ilaçlarının aksine kuru saça kolaylıkla uygulanabilen, yıkama gerektirmeyen ve deriden emilmeyen Bitrin, kokusuz, renksiz ve cilt dostudur. 

Astım hastaları, hamileler ve 6 aydan büyük bebeklerin güvenli bir şekilde kullanılabileceği Bitrin, yaralı deri üzerine de uygulanabilir. Böcek ilacı içermeyen Bitrin, toksik etki de göstermez. Sağlık Bakanlığı onaylı yeni nesil silikon bazlı Bitrin bit spreyini pratik başlığı sayesinde kullanmak oldukça kolaydır. 

Tek uygulamada bitleri ve sirkeleri imha eden sprey, iki gün boyunca koruma sağlar. Bitrin uygulamasından 2 saat sonra saç kuru bir görünüm alacağından rahatlıkla ev dışına, sosyal ortamlara da çıkılabilir.