Beyaz Kağıt,Business Awards’ta Ödülleri Topladı

 

 

Ev temizlik ürünleri sektörünün en büyük oyuncularından, yüzde 100 yerli sermayeli Beyaz Kağıt, dünyanın tek uluslararası, kapsamlı iş ödülleri programı olan Stevie International Business Awards’ta üçü altın olmak üzere 6 ödüle birden layık görüldü. Yılın Pazarlama Departmanı ödülünün de sahibi olan Beyaz Kağıt, Peros Renk Uzmanı-Giysilerin Gençlik İksiri, Asperox Bisiklet Sponsorluğu ve Bisiklet Takımı ile Yılın Marka-Sponsorluk Deneyimi ile Yılın Lansman Kampanyası ve Asperox Yüzey Temizleyicisi ile Yılın Tüketici Ürünü kategorilerinde ödüllerin sahibi oldu.

 

İş dünyasının Oscar’ı olarak kabul edilen Stevie International Business Awards (IBA), bu yılki sahiplerini buldu. Ev temizlik ürünleri sektörünün lider markalarından Peros ve Asperox’un üreticisi, %100 yerli sermayeli Beyaz Kağıt, 300'den fazla jüri tarafından 62 ülke ve bölgeyi temsil eden 3.600'den fazla adayın 300’den fazla jüri tarafından değerlendirildiği Stevie International Business Awards’te ödülleri topladı. Beyaz Kağıt, Stevie International Business Awards’ta üçü altın olmak üzere 6 ödülün birden sahibi oldu.

 

Yılın Lansman Kampanyası kategorisinde Peros Renk Uzmanı – Giysilerin Gençlik İksiri ile Altın Stevie kazanan Beyaz Kağıt, bu kampanyayla tüketicilere kolajenin yalnızca ciltte değil kıyafetlerde de koruma ve canlandırma etkisine sahip olduğunu ekranların sevilen yüzü Esra Erol’un rol aldığı reklam filmleriyle aktardı. Lansmanın ardından Peros, kategoriden büyük bir pazar payı aldı.

 

Yılın Tüketici Ürünleri kategorisinde Asperox Yüzey Temizleyicisi Beyaz Kağıt’a Altın Stevie getirdi. Evcil hayvanların ve emekleyen bebeklerin cildine dost, hipoalerjenik Asperox Yüzey Temizleyici, %98 doğal kaynaklı içeriklerden oluşuyor. 24 saat kalıcı koku sağlayan Asperox Yüzey Temizleyici, Alman Dermatest Grubu’nun mükemmel derecesini aldı. 

 

Beyaz Kağıt, Yılın Marka-Sponsorluk Deneyimi kategorisinde “Asperox Bisiklet Sponsorluğu ve Bisiklet Takımı ile altın ödülün sahibi oldu. Bisiklet sporunu sahiplenerek, daha temiz ve sürdürülebilir bir dünya için iyiliğe pedallamak amacıyla yola çıkan Beyaz Kağıt, Asperox bisiklet takımını kurdu. Ayrıca Türkiye’nin en büyük yol bisikleti yarışı Granfondo’nun “Temizlik sponsorluğunu” da üstlendi. Asperox bisiklet takımı, Gran Fondo Başkent’te erkekler uzun parkurda ve kısa birinci kazanırken, Kadınlar uzun parkurda ise genel klasmanda ikinci oldu.