Milliler Çeyrek Finalde, Taraftar Parkta

 

 Parkın muhteşem atmosferinde buluşan yüzlerce taraftar, millilerimizin Avusturya karşısında elde ettiği muhteşem galibiyeti tek yürek olarak kutlama fırsatı buldu. Ay-yıldızlı takımımızın çeyrek final mücadelesinde sporseverler, Hollanda-Türkiye karşılaşmasını birlik ve beraberlik ruhuyla festival havasında izleyebilecek.

Trendyol, bu yaz İstanbul’un kalbinde sporseverlere unutulmaz bir deneyim sunmaya devam ediyor. A Milli Voleybol Takımımızın Voleybol Milletler Ligi’ndeki (VNL) belirli maçlarının ardından UEFA EURO 2024™ karşılaşmalarının heyecanı da parkta doludizgin yaşanıyor. Trendyol sponsorluğunda, “Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta!” sloganıyla Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı’nda bir araya gelen yüzlerce taraftar, A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024™’te son olarak Avusturya karşısında verdiği olağanüstü mücadeleyi dev ekranda hep beraber izledi. Takımımızı çeyrek finale taşıyan zafer, Sanatçılar Parkı’nda büyük coşkuyla kutlandı. 

Hollanda-Türkiye Maçı 6 Temmuz’da Etiler Sanatçılar Parkı’nda 

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tek Türk partneri olarak ülkemizi temsil eden Trendyol, A Milli Futbol Takımları resmi sponsoru olarak millilerimizin yanında olmaya devam ediyor. UEFA EURO 2024™ şampiyonasında Avusturya’yı mağlup ederek son 16 turundan zaferle çıkan ay-yıldızlı millilerimiz, çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. 

6 Temmuz Cumartesi günü saat 22:00’de oynanacak olan Hollanda-Türkiye maçı, Sanatçılar Parkı’ndaki dev ekranda canlı olarak ücretsiz izlenebilecek.