“24 Temmuz Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü’dür”

GÜNDEM 24.07.2024 - 18:44, Güncelleme: 24.07.2024 - 18:44 933+ kez okundu.
 

“24 Temmuz Basın Özgürlüğü için Mücadele Günü’dür”

Her geçen gün daha zor şartlar altında mesleğini icra etmeye çalışan gazeteciler; ekonomik krizin yarattığı sorunlardan da olumsuz yönde etkileniyor. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti; Basından Sansürün Kaldırılışı’nın 116.yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

  İlk olarak Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende; Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızın Önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Tüm Basın Şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcısı Dilek Akın ile Mali Sekreter Süreyya Uri ve ÇGC’nin Kurucu üyelerinden Semir Yalçın tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu. Atatürk Anıtı’ndaki törene; ÇGC Başkan Yardımcısı Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Ulucan, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Özdemir, Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı İlyas Kayadan, Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Utku Sağılır, Çukurova Belediyesi Basın Müdürü Vural Köse ve Seyhan Belediyesi Basın Müdürü Volkan Balıklıoğlu da katıldı. Atatürk Anıtı’ndaki törene katılan gazeteciler daha sonra Basın Anıtı’na geçti. Burada da yapılan saygı duruşunun ardından, Kadın Gazeteciler ve ÇGC Yönetimi tarafından anıta çelenk konuldu.
Her geçen gün daha zor şartlar altında mesleğini icra etmeye çalışan gazeteciler; ekonomik krizin yarattığı sorunlardan da olumsuz yönde etkileniyor. Çukurova Gazeteciler Cemiyeti; Basından Sansürün Kaldırılışı’nın 116.yıldönümü nedeniyle bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

 

İlk olarak Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törende; Ulusal Kurtuluş Savaşı’mızın Önderi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları ile Tüm Basın Şehitleri anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından; Türkiye Gazeteciler Federasyonu Başkanvekili ve Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcısı Dilek Akın ile Mali Sekreter Süreyya Uri ve ÇGC’nin Kurucu üyelerinden Semir Yalçın tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk konuldu.

Atatürk Anıtı’ndaki törene; ÇGC Başkan Yardımcısı Hüseyin Arat, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Özke, Yönetim Kurulu Üyesi Çetin Ulucan, Çukurova Belediye Başkan Yardımcısı Bahadır Özdemir, Atatürkçü Düşünce Derneği Adana Şube Başkanı İlyas Kayadan, Büyükşehir Belediyesi Basın Müdürü Utku Sağılır, Çukurova Belediyesi Basın Müdürü Vural Köse ve Seyhan Belediyesi Basın Müdürü Volkan Balıklıoğlu da katıldı.

Atatürk Anıtı’ndaki törene katılan gazeteciler daha sonra Basın Anıtı’na geçti. Burada da yapılan saygı duruşunun ardından, Kadın Gazeteciler ve ÇGC Yönetimi tarafından anıta çelenk konuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.