'400 Bin Nüfuslu Büyük Bir Aileyiz'

SİYASET 27.03.2024 - 16:41, Güncelleme: 27.03.2024 - 16:41 665+ kez okundu.
 

'400 Bin Nüfuslu Büyük Bir Aileyiz'

BBP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Türkmen ve Polat, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, “7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz” dediler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Necati Türkmen ve Mustafa Polat, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları ve yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdiler, “Daha güzel ve yaşanabilir bir Çukurova için çalışacağız. 7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz” dediler. 400 bin nüfuslu Çukurova’nın kalkınması için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirten Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Türkmen ve Polat, Çukurova’yı adım adım gezerek esnafları ve vatandaşları ziyaret ediyorlar. “Bugün olduğu gibi seçildiğimiz takdirde halkımızın ve esnaflarımızın her daim emrinde olacağız” diyen Türkmen ve Polat şunları söylediler:   ‘ÇUKUROVA’YI ÖRNEK İLÇE YAPACAĞIZ’ “İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Halkımız ilçemizin hak ettiği hizmeti alamadığını, yolların bozuk oluşunu, yap boz tahtasına döndüğünü, temizliğin başlı başına bir sorun olduğunu görüyor. Parklarımız güvenli değil. Caddeler ve ara sokaklarda park sorunları artık insanları çileden çıkartır duruma geldi. Kadınların oturacağı bir konaklama, çocuklarımızın gelişimine katkı koyacak eğitim alanları yok. Biz, meclis üyesi seçilmemiz halinde bu sorunları en kısa sürede çözerek Çukurova ilçemizin kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çukurova’mızı her koşulda sadece Adana’ya değil tüm Türkiye’ye örnek bir İlçe yapacağız. 7/24 saat halkımızın ve esnaflarımızın hizmetinde, vatandaşlarımızın bir telefon kadar yakınlarında olacağız.” Seçime 3 gün kalmasına rağmen gece gündüz demeden çalışmalarını aksatmadan sürdüren Türkmen ve Polat, “Parti çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı vatandaşlarımızla hoş sohbetler ederek anlatmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam ettiler:   “HER KESİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ” “Çukurova’nın imajı ve tanıtımı için çok sayıda projemiz mevcut. Çukurova’mız kültür ve sanatla iç içe olan bir ilçe olacak. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sadece gülmek değil aynı zamanda mutlu bir ilçe yapmak hedefimiz olacak. Bizler 400 bin nüfuslu büyük bir aileyiz.   31 Mart yerel seçimlerde Çukurova halkının teveccühü ile Büyük Birlik Partisi Meclis üyesi seçilmemiz halinde yapacağımız belediye hizmetleri ile her kesimin yüzünü güldüreceğimizi belirtmek istiyoruz.   Göreve geldiğimizde esnafımızı ilgilendiren sorunları çözmek, Çukurova  Belediyesi olarak esnafımızın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar ve danışma ortamları sağlayacağız.”   TEŞEKKÜR ETTİLER Büyük Birlik Partisi (BBP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Necati Türkmen ve Mustafa Polat, Çukurova halkının kendilerine olan yakın ilgilerden dolayı  teşekkür ederek, “Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm Adana halkımıza hayırlı bir bayram diliyoruz” dediler.
BBP Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Türkmen ve Polat, seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, “7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz” dediler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Necati Türkmen ve Mustafa Polat, gazetemizi ziyaret ederek seçim çalışmaları ve yapacakları hizmetler hakkında bilgi verdiler, “Daha güzel ve yaşanabilir bir Çukurova için çalışacağız. 7/24 saat vatandaşlarımızın emrindeyiz” dediler.

400 bin nüfuslu Çukurova’nın kalkınması için gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirten Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Türkmen ve Polat, Çukurova’yı adım adım gezerek esnafları ve vatandaşları ziyaret ediyorlar. “Bugün olduğu gibi seçildiğimiz takdirde halkımızın ve esnaflarımızın her daim emrinde olacağız” diyen Türkmen ve Polat şunları söylediler:

 

‘ÇUKUROVA’YI ÖRNEK İLÇE YAPACAĞIZ’

“İlçemizin sorunlarını biliyoruz. Halkımız ilçemizin hak ettiği hizmeti alamadığını, yolların bozuk oluşunu, yap boz tahtasına döndüğünü, temizliğin başlı başına bir sorun olduğunu görüyor. Parklarımız güvenli değil. Caddeler ve ara sokaklarda park sorunları artık insanları çileden çıkartır duruma geldi. Kadınların oturacağı bir konaklama, çocuklarımızın gelişimine katkı koyacak eğitim alanları yok. Biz, meclis üyesi seçilmemiz halinde bu sorunları en kısa sürede çözerek Çukurova ilçemizin kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Çukurova’mızı her koşulda sadece Adana’ya değil tüm Türkiye’ye örnek bir İlçe yapacağız. 7/24 saat halkımızın ve esnaflarımızın hizmetinde, vatandaşlarımızın bir telefon kadar yakınlarında olacağız.”

Seçime 3 gün kalmasına rağmen gece gündüz demeden çalışmalarını aksatmadan sürdüren Türkmen ve Polat, “Parti çalışmalarımızı ve yapacaklarımızı vatandaşlarımızla hoş sohbetler ederek anlatmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerine şöyle devam ettiler:

 

“HER KESİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİZ”

“Çukurova’nın imajı ve tanıtımı için çok sayıda projemiz mevcut. Çukurova’mız kültür ve sanatla iç içe olan bir ilçe olacak. Bunun için tüm imkanlarımızı seferber edeceğiz. Sadece gülmek değil aynı zamanda mutlu bir ilçe yapmak hedefimiz olacak. Bizler 400 bin nüfuslu büyük bir aileyiz.

 

31 Mart yerel seçimlerde Çukurova halkının teveccühü ile Büyük Birlik Partisi Meclis üyesi seçilmemiz halinde yapacağımız belediye hizmetleri ile her kesimin yüzünü güldüreceğimizi belirtmek istiyoruz.

 

Göreve geldiğimizde esnafımızı ilgilendiren sorunları çözmek, Çukurova  Belediyesi olarak esnafımızın katılımını artırmak ve sesini duyurmak için düzenli toplantılar ve danışma ortamları sağlayacağız.”

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyük Birlik Partisi (BBP) Çukurova Belediye Meclis Üyesi Adayları Necati Türkmen ve Mustafa Polat, Çukurova halkının kendilerine olan yakın ilgilerden dolayı  teşekkür ederek, “Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla tüm Adana halkımıza hayırlı bir bayram diliyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.