A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.07.2024 - 12:25, Güncelleme: 02.07.2024 - 21:06 303 kez okundu.
 

A Milli Futbol Takımı, çeyrek final için Avusturya ile karşılaşıyor

ULUSAL (PHA) - Mustafa REŞBER - Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 (Avrupa Şampiyonası) son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Almanya ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada bulunduğu grubu ikinci sırada tamamlayan A Milli Takım adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. A Milli Takımda hedef mutlak galibiyet. Avusturya ile oynanacak karşılaşmadan galip ayrılması halinde Türkiye A Milli Futbol Takımı çeyrek finale yükselecek. F Grubunda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile birlikte yer alan A Milli Takım 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile grubu ikinci sırada tamamlamıştı. Son 16 turundaki Avusturya – Türkiye karşılaşmasından galip ayrılan taraf, Hollanda - Romanya karşılaşmasından galip ayrılan takım ile eşleşmiş olacak. Avusturya - Türkiye maçı bugün saat 22.00'de başlayacak. Hamburg’da oynanacak mücadeleye Leipzig şehrinde aynı adı taşıyan stadyum ev sahipliği yapacak. Kaynak : PHA
ULUSAL (PHA) - Mustafa REŞBER - Türkiye A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 (Avrupa Şampiyonası) son 16 turunda Avusturya ile karşı karşıya gelecek.

Almanya ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada bulunduğu grubu ikinci sırada tamamlayan A Milli Takım adını son 16 turuna yazdırmayı başardı. A Milli Takımda hedef mutlak galibiyet. Avusturya ile oynanacak karşılaşmadan galip ayrılması halinde Türkiye A Milli Futbol Takımı çeyrek finale yükselecek.
F Grubunda Portekiz, Çekya ve Gürcistan ile birlikte yer alan A Milli Takım 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile grubu ikinci sırada tamamlamıştı. Son 16 turundaki Avusturya – Türkiye karşılaşmasından galip ayrılan taraf, Hollanda - Romanya karşılaşmasından galip ayrılan takım ile eşleşmiş olacak.
Avusturya - Türkiye maçı bugün saat 22.00'de başlayacak. Hamburg’da oynanacak mücadeleye Leipzig şehrinde aynı adı taşıyan stadyum ev sahipliği yapacak.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.