ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü

DÜNYA (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2024 - 18:41, Güncelleme: 21.07.2024 - 21:28 814+ kez okundu.
 

ABD'de silahlı saldırı: 3 ölü

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir partide meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

  Ülke medyasına göre Pensilvanya'nın Philadelphia şehrinde gece saatlerinde yaklaşık 100-150 kişinin katıldığı bir partide silahlı saldırı düzenlendi. Birden fazla saldırgan tarafından düzenlendiği tahmin edilen silahlı saldırıda şu ana kadar 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Polis, birkaç arabanın da silahla vurulduğunu söyledi. Polis olay yerinde bir silah ele geçirdi ancak silahlı saldırganların kimler olduğu ve olayın niçin gerçekleştirdikleri henüz bilinmiyor. (İLKHA)
ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bir partide meydana gelen silahlı saldırıda 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

 

Ülke medyasına göre Pensilvanya'nın Philadelphia şehrinde gece saatlerinde yaklaşık 100-150 kişinin katıldığı bir partide silahlı saldırı düzenlendi.

Birden fazla saldırgan tarafından düzenlendiği tahmin edilen silahlı saldırıda şu ana kadar 3 kişi öldü, 7 kişi yaralandı.

Polis, birkaç arabanın da silahla vurulduğunu söyledi.

Polis olay yerinde bir silah ele geçirdi ancak silahlı saldırganların kimler olduğu ve olayın niçin gerçekleştirdikleri henüz bilinmiyor. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.