Adana Büyükşehir Belediyesi 9. Şehir Tiyatroları Festivali başladı.

SANAT 16.10.2024 - 07:31, Güncelleme: 16.10.2024 - 07:31 558 kez okundu.
 

Adana Büyükşehir Belediyesi 9. Şehir Tiyatroları Festivali başladı.

Zeydan Karalar, “Sanata önem veren, hoşgörü dolu kentimizle gurur duyuyorum.”

9. Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılışında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun sergilendi     Türkiye’nin her köşesinden, birbirinden değerli ve seçkin şehir tiyatrolarını Adanalı sanatseverlerle buluşturan Şehir Tiyatroları Festivali’nin 9’uncusu perdelerini izleyicilere açtı.  14 Ekim Pazartesi günü başlayan ve 5 Kasım’da sona erecek olan 9. Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılışında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun sergilendi. 17 farklı şehir tiyatrosunun birbirinden etkiyici oyunlarının sergileneceği festival ile Adana adeta tiyatroya doyacak.
Zeydan Karalar, “Sanata önem veren, hoşgörü dolu kentimizle gurur duyuyorum.”

9. Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılışında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun sergilendi

 

 

Türkiye’nin her köşesinden, birbirinden değerli ve seçkin şehir tiyatrolarını Adanalı sanatseverlerle buluşturan Şehir Tiyatroları Festivali’nin 9’uncusu perdelerini izleyicilere açtı. 

14 Ekim Pazartesi günü başlayan ve 5 Kasım’da sona erecek olan 9. Şehir Tiyatroları Festivali’nin açılışında “Uçurtmanın Kuyruğu” adlı oyun sergilendi. 17 farklı şehir tiyatrosunun birbirinden etkiyici oyunlarının sergileneceği festival ile Adana adeta tiyatroya doyacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.