Atatürk Parkı’nda Bendir Sesleri

SANAT 20.09.2024 - 06:52, Güncelleme: 20.09.2024 - 06:52 273 kez okundu.
 

Atatürk Parkı’nda Bendir Sesleri

Kapalı alan bulamayan Rüya Eylül Ritim Atölyesi çalışmalarını Atatürk Parkı'nda sürdürüyor. Rüya Eylül Seçkin, “Şuan kursumuzu kapalı bir alan sıkıntısı yaşadığımız için parkta yapıyoruz. Açık hava iyi geldi bile diyebiliriz” dedi.

Seçkin, “İlerleyen süreçte hava şartları nedeniyle tabi ki kapalı alan ihtiyacımız doğacak. Neyse ki kadınlarımız süreci benden daha dirençli geçiriyorlar” dedi. Rüya Eylül Seçkin, “Hepimizin hayali yaklaşık 200 kadınla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü karşılamak. Biz buradayız ve işimizi seviyoruz. Dünyaya birlikte gülümsemek tek gayemizdir” diye konuştu. Beş kişi ile çalışmalarına başlayan Rüya Eylül Ritim Atölyesi’nin kursiyer sayısı 127 kişiyi bulurken, atölye kapalı alan sıkıntısı nedeniyle çalışmalarını her Çarşamba günü Adana Atatürk Parkı içinde sürdürüyor. Rüya Eylül Ritim Atölyesi hocası olan sanatçı Rüya Eylül Seçkin, “Bu oluşum ilk olarak seçim dönemi öncesi yaklaşık on yıldır çalıştığım Seyhan Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde başladı. Kursu ilk açtığımda inanmayacaksınız belki ama beş kişi idi başvuran kişi sayısı. Tabi ki enstrümanımız son dönemlerde duyulmaya ve merak salınmaya başlanan bendir. 2023 Ekim ayında bendir atölyesi olarak açtığımız çalışma bir yılını devirmek üzere. Ve yaz sezonuna 100 kadın ile girdik.  Kısa bir mola yaptık tabi ki.Şuan öğrenci sayımız ise 127 kişi” dedi.  
Kapalı alan bulamayan Rüya Eylül Ritim Atölyesi çalışmalarını Atatürk Parkı'nda sürdürüyor. Rüya Eylül Seçkin, “Şuan kursumuzu kapalı bir alan sıkıntısı yaşadığımız için parkta yapıyoruz. Açık hava iyi geldi bile diyebiliriz” dedi.

Seçkin, “İlerleyen süreçte hava şartları nedeniyle tabi ki kapalı alan ihtiyacımız doğacak. Neyse ki kadınlarımız süreci benden daha dirençli geçiriyorlar” dedi.

Rüya Eylül Seçkin, “Hepimizin hayali yaklaşık 200 kadınla 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü karşılamak. Biz buradayız ve işimizi seviyoruz. Dünyaya birlikte gülümsemek tek gayemizdir” diye konuştu.

Beş kişi ile çalışmalarına başlayan Rüya Eylül Ritim Atölyesi’nin kursiyer sayısı 127 kişiyi bulurken, atölye kapalı alan sıkıntısı nedeniyle çalışmalarını her Çarşamba günü Adana Atatürk Parkı içinde sürdürüyor.

Rüya Eylül Ritim Atölyesi hocası olan sanatçı Rüya Eylül Seçkin, “Bu oluşum ilk olarak seçim dönemi öncesi yaklaşık on yıldır çalıştığım Seyhan Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde başladı. Kursu ilk açtığımda inanmayacaksınız belki ama beş kişi idi başvuran kişi sayısı. Tabi ki enstrümanımız son dönemlerde duyulmaya ve merak salınmaya başlanan bendir. 2023 Ekim ayında bendir atölyesi olarak açtığımız çalışma bir yılını devirmek üzere. Ve yaz sezonuna 100 kadın ile girdik.  Kısa bir mola yaptık tabi ki.Şuan öğrenci sayımız ise 127 kişi” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.