Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?

TEKNOLOJİ 24.07.2024 - 07:05, Güncelleme: 24.07.2024 - 07:05 858+ kez okundu.
 

Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?

“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi bilim etkinlikleri Temmuz ayı takvimiyle devam ediyor

“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin 30 Temmuz'da gerçekleşecek bilim etkinliğinde “Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?” konusu ele alınacak “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin Temmuz bilim etkinliği “yenilenebilir enerji” alanında gerçekleşecek   Bilim Kahramanları Derneği'nin öncülüğünde, Pfizer Türkiye'nin katkıları ile gerçekleşen “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin “Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?” başlıklı bilim etkinliği; 30 Temmuz'da 14-18 yaş aralığındaki lise öğrencilerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleşecek.  Lise öğrencilerini eğitim ve bilimle buluşturmaya devam eden ücretsiz etkinlik sonrasında tüm katılımcı gençlere dijital katılım belgesi verilecek. Gençlere eğitim ve kariyer yolculuklarında çeşitli bilim dalları ile ilham vermeyi amaçlayan proje sayesinde 14-18 yaş 
“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi bilim etkinlikleri Temmuz ayı takvimiyle devam ediyor

“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin 30 Temmuz'da gerçekleşecek bilim etkinliğinde “Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?” konusu ele alınacak


“Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin Temmuz bilim etkinliği “yenilenebilir enerji” alanında gerçekleşecek

 
Bilim Kahramanları Derneği'nin öncülüğünde, Pfizer Türkiye'nin katkıları ile gerçekleşen “Bilim Gençlerle Kazanacak” Projesi'nin “Atıksulardan enerji üretmek mümkün mü?” başlıklı bilim etkinliği; 30 Temmuz'da 14-18 yaş aralığındaki lise öğrencilerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleşecek.

 Lise öğrencilerini eğitim ve bilimle buluşturmaya devam eden ücretsiz etkinlik sonrasında tüm katılımcı gençlere dijital katılım belgesi verilecek.


Gençlere eğitim ve kariyer yolculuklarında çeşitli bilim dalları ile ilham vermeyi amaçlayan proje sayesinde 14-18 yaş 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.