Barınma sorununa bütünsel yaklaşan projeler ödülle buluştu

YAŞAM 09.05.2024 - 05:59, Güncelleme: 09.05.2024 - 05:59 674 kez okundu.
 

Barınma sorununa bütünsel yaklaşan projeler ödülle buluştu

‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Baumit Tasarım Yarışması’nda kazanan projeler SPACE’24 etkinliğinde ödüllendirildi

    Mantolamada yeniliğin öncüsü Baumit, genç zihinleri sürdürülebilir çözümler bulmaya davet ettiği tasarım yarışmasının üçüncüsünü hayata geçirdi. ‘Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev’ çatı fikri ile gerçekleşen yarışmaya üniversitelerde lisans eğitimi alan öğrenciler katıldı. Yarışmanın ödül töreni 7 Mayıs tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşen SPACE’24 etkinliğinde yapıldı. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ teması üzerine kurgulanan yarışmada üç proje eş değer ödüle layık görüldü.    İnsanların sağlıklı, enerji verimli, güzel ve sürdürülebilir yapılarda yaşaması hedefiyle inovatif ürünler geliştiren Baumit, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği tasarım yarışmasıyla lisans öğrencilerini bir araya getirdi. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla hayata geçirilen yarışmanın jüri heyetinde; Mimar Abdurrahman Çekim, Mimar Ayşen Ciravoğlu, Mimar Kurtul Erkmen, Mimar Ömer Selçuk Baz, Mimar Serter Karataban, Mimar Sevince Bayrak ve Mimar Sibel Dalokay Bozer yer aldı. Hem yerel hem küresel ölçekte öncelikli gündem olan ve öğrenciden çalışana, tekil bireyden aileye toplumun her kesimini etkileyen barınma krizinin mekânsal karşılıklarına odaklanan yarışmada öne çıkan üç proje ödüle layık görüldü. Kazanan projeler, Design Architecture Communication (DAC) tarafından mimar, iç mimar, tasarımcı, sanatçı ve markaları bir araya getiren SPACE’24 etkinliğinde ödüllendirildi.
‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Baumit Tasarım Yarışması’nda kazanan projeler SPACE’24 etkinliğinde ödüllendirildi

 

 

Mantolamada yeniliğin öncüsü Baumit, genç zihinleri sürdürülebilir çözümler bulmaya davet ettiği tasarım yarışmasının üçüncüsünü hayata geçirdi. ‘Sağlıklı Bir Yaşam Alanı Olarak Ev’ çatı fikri ile gerçekleşen yarışmaya üniversitelerde lisans eğitimi alan öğrenciler katıldı. Yarışmanın ödül töreni 7 Mayıs tarihinde Zorlu PSM’de gerçekleşen SPACE’24 etkinliğinde yapıldı. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ teması üzerine kurgulanan yarışmada üç proje eş değer ödüle layık görüldü. 

 

İnsanların sağlıklı, enerji verimli, güzel ve sürdürülebilir yapılarda yaşaması hedefiyle inovatif ürünler geliştiren Baumit, bu yıl üçüncüsünü düzenlediği tasarım yarışmasıyla lisans öğrencilerini bir araya getirdi. ‘Bir arada yaşam alanı olarak erişilebilir konut’ temasıyla hayata geçirilen yarışmanın jüri heyetinde; Mimar Abdurrahman Çekim, Mimar Ayşen Ciravoğlu, Mimar Kurtul Erkmen, Mimar Ömer Selçuk Baz, Mimar Serter Karataban, Mimar Sevince Bayrak ve Mimar Sibel Dalokay Bozer yer aldı. Hem yerel hem küresel ölçekte öncelikli gündem olan ve öğrenciden çalışana, tekil bireyden aileye toplumun her kesimini etkileyen barınma krizinin mekânsal karşılıklarına odaklanan yarışmada öne çıkan üç proje ödüle layık görüldü. Kazanan projeler, Design Architecture Communication (DAC) tarafından mimar, iç mimar, tasarımcı, sanatçı ve markaları bir araya getiren SPACE’24 etkinliğinde ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.