Başkan Hallaç: ‘Kahta’da bir ilki gerçekleştiriyoruz’

SAĞLIK (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.08.2024 - 16:44, Güncelleme: 14.08.2024 - 13:01 649+ kez okundu.
 

Başkan Hallaç: ‘Kahta’da bir ilki gerçekleştiriyoruz’

Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Kahta’da bir ilke imza attı.

Sivrisinek ve karasinek gibi hastalık taşıyan haşerelere karşı mücadelenin etkinliğini artırmak için drone ile ilaçlama çalışmalarına başladığını belirten Belediye başkanı Mehmet Can Hallaç, ‘Bu yenilikçi yöntemle, ulaşılması zor üreme alanlarına daha hızlı ve etkili müdahale ederek, siz değerli hemşehrilerimizin sağlığını korumayı hedefliyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte, periyodik olarak yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarında, doğa dostu ve insan sağlığına zararsız biyosidal ürünler kullanıyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda, açık ve kapalı alanlarda titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Kâhta’mızın huzuru ve sağlığı için yenilikçi adımlar atmaya devam edeceğiz’dedi. Kaynak : PHA
Kahta Belediye Başkanı Mehmet Can Hallaç, Kahta’da bir ilke imza attı.

Sivrisinek ve karasinek gibi hastalık taşıyan haşerelere karşı mücadelenin etkinliğini artırmak için drone ile ilaçlama çalışmalarına başladığını belirten Belediye başkanı Mehmet Can Hallaç, ‘Bu yenilikçi yöntemle, ulaşılması zor üreme alanlarına daha hızlı ve etkili müdahale ederek, siz değerli hemşehrilerimizin sağlığını korumayı hedefliyoruz. Havaların ısınmasıyla birlikte, periyodik olarak yürüttüğümüz ilaçlama çalışmalarında, doğa dostu ve insan sağlığına zararsız biyosidal ürünler kullanıyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda, açık ve kapalı alanlarda titizlikle çalışmaya devam ediyoruz. Kâhta’mızın huzuru ve sağlığı için yenilikçi adımlar atmaya devam edeceğiz’dedi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.