Benzersiz Seyahat Deneyimine Hazır Olun!

TEKNOLOJİ 10.05.2024 - 05:51, Güncelleme: 10.05.2024 - 05:51 562 kez okundu.
 

Benzersiz Seyahat Deneyimine Hazır Olun!

Yenilenen Mercedes-Benz Travego ve Tourismo ile Benzersiz Seyahat Deneyimine Hazır Olun!

  Mercedes-Benz Türk, konforlu ve güvenli seyahatin yıldızları Mercedes-Benz Travego ve Mercedes-Benz Tourismo otobüslerindeki 2024 model yılı donanım ve güvenlik değişiklikleri ile sektörde standartları yükseltmeye devam ediyor.      2024 Model Yılı Donanım Değişiklikleri: Mercedes-Benz Türk’ün Travego ve Tourismo seyahat otobüslerinde sunduğu 2024 model yılı değişikliklerinden öne çıkanlar: Estetik ve Dayanıklılık Sağlayan Yeni Jantlar: Ön ve arka aksa bijon koruma eklenmesinin yanı sıra, gene arka aksa Mercedes logolu aks kapakları eklenerek jant tasarımları yenilendi.  Koridor ve Zemin Aydınlatmaları: Koridora eklenen zemin aydınlatmaları ile yolculuk deneyimi daha konforlu hale getirildi. Kokpitte İlave Göz: Tourismo model otobüslerde radyonun üst kısmına ilave bölme eklendi ve kaptanların eşyalarını daha düzenli bir şekilde tutmalarına olanak sağlandı.  Koltuk Arkası Masalarda Telefon ve Tablet Tutucu: Yapılan bu ekleme ile yolcu memnuniyetinin artırılması, ergonomik bir seyahat deneyimi sunulması hedeflendi. Kaptan Dinlenme Tesislerine Yeni Donanımlar: Kaptan dinlenme tesislerindeki USB üniteleri, A+A yerine A+C olarak değiştirildi. Çift çıkıştan birinin C tipine dönüşmesiyle birlikte, yeni nesil elektronik cihazlar için de şarj imkânı sunuldu. Dinlenme alanına file bölme ve ekstra askılıklar da eklenerek kaptanların konforu artırıldı. Hostes Hava Nozülü: Travego model otobüslerde ön torpido kısmında yer alan hostes hava nozülü, Tourismo model otobüslerde paket rafına eklenerek host/hostesin seyahat konforu artırıldı. Premium Ayırma Duvarı: Travego model otobüslerdeki ayırma duvarları premium olarak güncellendi; bu sayede yolculuk deneyimi daha konforlu hale getirildi.  Arka Aks Bölgesi Aydınlatmaları: Travego ve Tourismo model otobüslerin arka akslarının sağ ve sol kısmına geri vitesle aktive olan ve özellikle gece sürüşlerinde kaptana yardımcı olan LED aydınlatmalar eklendi. Travego’da Yeni Sürücü Koltuğu: Travego’da yeni sürücü koltuğuna geçiş ile 3 temel yenilik eklendi. Soğutma Fonksiyonu Emniyet Kemeri Dikey Ayarlanabilirlik Özelliği  Güvenliğe dikkat çekmek için kırmızı renkte tasarlanan emniyet kemeri Bu sürücü koltuğu Tourismo model otobüslerde de opsiyonel olarak sunulmaktadır.
Yenilenen Mercedes-Benz Travego ve Tourismo ile Benzersiz Seyahat Deneyimine Hazır Olun!

 

Mercedes-Benz Türk, konforlu ve güvenli seyahatin yıldızları Mercedes-Benz Travego ve Mercedes-Benz Tourismo otobüslerindeki 2024 model yılı donanım ve güvenlik değişiklikleri ile sektörde standartları yükseltmeye devam ediyor. 

 

 

2024 Model Yılı Donanım Değişiklikleri:

Mercedes-Benz Türk’ün Travego ve Tourismo seyahat otobüslerinde sunduğu 2024 model yılı değişikliklerinden öne çıkanlar:

Estetik ve Dayanıklılık Sağlayan Yeni Jantlar: Ön ve arka aksa bijon koruma eklenmesinin yanı sıra, gene arka aksa Mercedes logolu aks kapakları eklenerek jant tasarımları yenilendi. 

Koridor ve Zemin Aydınlatmaları: Koridora eklenen zemin aydınlatmaları ile yolculuk deneyimi daha konforlu hale getirildi.

Kokpitte İlave Göz: Tourismo model otobüslerde radyonun üst kısmına ilave bölme eklendi ve kaptanların eşyalarını daha düzenli bir şekilde tutmalarına olanak sağlandı. 

Koltuk Arkası Masalarda Telefon ve Tablet Tutucu: Yapılan bu ekleme ile yolcu memnuniyetinin artırılması, ergonomik bir seyahat deneyimi sunulması hedeflendi.

Kaptan Dinlenme Tesislerine Yeni Donanımlar: Kaptan dinlenme tesislerindeki USB üniteleri, A+A yerine A+C olarak değiştirildi. Çift çıkıştan birinin C tipine dönüşmesiyle birlikte, yeni nesil elektronik cihazlar için de şarj imkânı sunuldu. Dinlenme alanına file bölme ve ekstra askılıklar da eklenerek kaptanların konforu artırıldı.

Hostes Hava Nozülü: Travego model otobüslerde ön torpido kısmında yer alan hostes hava nozülü, Tourismo model otobüslerde paket rafına eklenerek host/hostesin seyahat konforu artırıldı.

Premium Ayırma Duvarı: Travego model otobüslerdeki ayırma duvarları premium olarak güncellendi; bu sayede yolculuk deneyimi daha konforlu hale getirildi. 

Arka Aks Bölgesi Aydınlatmaları: Travego ve Tourismo model otobüslerin arka akslarının sağ ve sol kısmına geri vitesle aktive olan ve özellikle gece sürüşlerinde kaptana yardımcı olan LED aydınlatmalar eklendi.

Travego’da Yeni Sürücü Koltuğu: Travego’da yeni sürücü koltuğuna geçiş ile 3 temel yenilik eklendi.

  • Soğutma Fonksiyonu
  • Emniyet Kemeri Dikey Ayarlanabilirlik Özelliği 
  • Güvenliğe dikkat çekmek için kırmızı renkte tasarlanan emniyet kemeri

Bu sürücü koltuğu Tourismo model otobüslerde de opsiyonel olarak sunulmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.