BTP Yüreğir ilçe Başkanlığı'na Ayhan Silindir atandı.

SİYASET 20.06.2024 - 18:23, Güncelleme: 20.06.2024 - 18:39 1675+ kez okundu.
 

BTP Yüreğir ilçe Başkanlığı'na Ayhan Silindir atandı.

BTP Genel Merkezi'nde yapılan görüşmeler neticesinde; Yüreğir ilçe Başkanlığı'na Ayhan Silindir atandı.

BTP Yüreğir ilçe binasında yaptığı basın toplantısı ile İlçe Başkanlığını açıklayan Başkan SİLİNDİR’e çok sayıda Yüreğirli ve partili de destek verdi.  İş insanı Ayhan SİLİNDİR, Doğup büyüdüğü Yüreğir için kolları sıvadı. 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde BTP’den Meclis Üyesi adayı olduğunu söyleyen SİLİNDİR, Yüreğir’in sorunlarına dikkat çekerek bu sorunların çözümü için taşın altına elini koyacağını ve Yüreğirlilerle birlikte ilçesine hizmet vereceğini ifade etti.    Yeni üye kayıtlarıyla  birlikte geniş katılımlı bir basın toplantısı gerçekleştiren Ayhan SİLİNDİR, BTP Adana İl Başkanı Ahmet Haznedar ’nın da hazır bulunduğu basın açıklamasında, “Yıllardır bu ilçenin her mahallesinde, her sokağında niceanılar, nice dostlar biriktirmiş bir hemşehriniz olarak bugün karşınıza  İlçe Başkanı olarak çıktım, ve  bunu sizlerin desteği ve güveni olmadan asla yapamazdım, dolayısıyla en büyük teşekkürü Partili, Partisiz  değerli Yüregirli Hemşehrilerimiz hak etmektedir dedi.  
BTP Genel Merkezi'nde yapılan görüşmeler neticesinde; Yüreğir ilçe Başkanlığı'na Ayhan Silindir atandı.

BTP Yüreğir ilçe binasında yaptığı basın toplantısı ile İlçe Başkanlığını açıklayan Başkan SİLİNDİR’e çok sayıda Yüreğirli ve partili de destek verdi. 

İş insanı Ayhan SİLİNDİR, Doğup büyüdüğü Yüreğir için kolları sıvadı. 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde BTP’den Meclis Üyesi adayı olduğunu söyleyen SİLİNDİR, Yüreğir’in sorunlarına dikkat çekerek bu sorunların çözümü için taşın altına elini koyacağını ve Yüreğirlilerle birlikte ilçesine hizmet vereceğini ifade etti. 


 

Yeni üye kayıtlarıyla  birlikte geniş katılımlı bir basın toplantısı gerçekleştiren Ayhan SİLİNDİR, BTP Adana İl Başkanı Ahmet Haznedar ’nın da hazır bulunduğu basın açıklamasında, “Yıllardır bu ilçenin her mahallesinde, her sokağında niceanılar, nice dostlar biriktirmiş bir hemşehriniz olarak bugün karşınıza  İlçe Başkanı olarak çıktım, ve  bunu sizlerin desteği ve güveni olmadan asla yapamazdım, dolayısıyla en büyük teşekkürü Partili, Partisiz  değerli Yüregirli Hemşehrilerimiz hak etmektedir dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.