''BU BİR TUZAK''

GÜNDEM 14.10.2024 - 16:20, Güncelleme: 14.10.2024 - 17:09 935 kez okundu.
 

''BU BİR TUZAK''

Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı, belediye bahçesinde çöp poşeti içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı, “Cumhurbaşkanına yapılan saygısızlık tüm topluma yapılmıştır” dedi

Yüreğir Belediyesi’nin bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının çöp poşetinde bulunmasıyla ilgili ortalık karıştı. AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’nın Yüreğir Belediyesi önünde basın açıklaması yapmasının ardından Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da konuyla ilgili açıklama yaparak,  olayın bir komplo olduğunu söyledi. Görüntüleri basına servis eden şahısların AK Parti döneminde belediyeye işe alınanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Demirçalı, bu durumu siyasi rant için kullanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi. Başkan Demirçalı gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi: “Değerli Hemşehrilerim; hafta sonu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının belediye bahçesine atıldığı iddia edildi. Bunun üzerine hemen soruşturma açılması ile ilgili talimat verdim. Bu bir komplo, bu bir tuzaktır. Bunu yapan her kimse cezalandırılmasını bekliyorum. Kamera kayıtlarını inceledik. Görüntüleri basına servis eden şahıslar AK Parti döneminde belediyemize işe alınmışlar. Konu Cumhuriyet başsavcılığına intikal etmiştir. Buradan bir şey çıkmaz. Buradan siyasi rant elde edemezler. Biz bütün devlet büyüklerine sahip çıktığımız gibi Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkıyoruz. Şunu ifade etmeliyim ki buradaki yenilginin hesabı bu şekilde sorulamaz. Böyle tuzaklarla, sosyal medyadan yapılan yıpratma politikalarıyla sonuç alamazlar. Kimse ayak oyunlarıyla siyasi rant peşinde koşmasın.”            
Yüreğir Belediye Başkanı Demirçalı, belediye bahçesinde çöp poşeti içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının bulunmasıyla ilgili açıklama yaptı, “Cumhurbaşkanına yapılan saygısızlık tüm topluma yapılmıştır” dedi

Yüreğir Belediyesi’nin bahçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının çöp poşetinde bulunmasıyla ilgili ortalık karıştı. AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı’nın Yüreğir Belediyesi önünde basın açıklaması yapmasının ardından Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı da konuyla ilgili açıklama yaparak,  olayın bir komplo olduğunu söyledi. Görüntüleri basına servis eden şahısların AK Parti döneminde belediyeye işe alınanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Demirçalı, bu durumu siyasi rant için kullanmaya çalışanlara fırsat vermeyeceklerini söyledi.

Başkan Demirçalı gazetecilere yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Değerli Hemşehrilerim; hafta sonu, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafının belediye bahçesine atıldığı iddia edildi. Bunun üzerine hemen soruşturma açılması ile ilgili talimat verdim. Bu bir komplo, bu bir tuzaktır. Bunu yapan her kimse cezalandırılmasını bekliyorum. Kamera kayıtlarını inceledik. Görüntüleri basına servis eden şahıslar AK Parti döneminde belediyemize işe alınmışlar. Konu Cumhuriyet başsavcılığına intikal etmiştir. Buradan bir şey çıkmaz. Buradan siyasi rant elde edemezler. Biz bütün devlet büyüklerine sahip çıktığımız gibi Cumhurbaşkanımıza da sahip çıkıyoruz. Şunu ifade etmeliyim ki buradaki yenilginin hesabı bu şekilde sorulamaz. Böyle tuzaklarla, sosyal medyadan yapılan yıpratma politikalarıyla sonuç alamazlar. Kimse ayak oyunlarıyla siyasi rant peşinde koşmasın.”

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.