CANiK modern ordulara öncülük ediyor

TEKNOLOJİ 03.05.2024 - 07:01, Güncelleme: 03.05.2024 - 07:01 993 kez okundu.
 

CANiK modern ordulara öncülük ediyor

CANiK 30x113mm toplar ile modern ordulara öncülük ediyor

    CANiK, 5 yıl önce ortaya koyduğu vizyonu ve orta kalibre top üretimine yönelik yaptığı yatırımla, dünyanın en gelişmiş modern ordularına ürün tedarik edebilir hale geldi. ABD ve Fransa’dan sonra 30x113mm top üretebilen dünyadaki 3 şirketten biri olan CANiK, oluşturduğu strateji doğrultusunda, çok avantajlı bir konuma yükseldi. CANiK’in bu alandaki en önemli ürünlerinden olan ve Ağustos 2024 itibariyle teslimatlarının yapılacağını duyurduğu düşük geri tepmeli VENOM LR, modern dünya ordularının şimdiden gözdesi haline geldi.    Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, son dönemde yaptığı yatırımlar ve sunduğu yenilikçi top teknolojileriyle, küresel savunma arenasında önemli bir konuma ulaştı. 30x113mm’nin geleceğin silahı olacağını 2019 yılında öngörerek vizyonunu bu yönde ortaya koyan CANiK’in de içinde bulunduğu Samsun Yurt Savunma(SYS) , bu kapsamda 2022 yılında köklü İngiliz şirketi AEI Systems’ı satın almıştı. SYS Grubu şirketlerinden AEI Systems ile birlikte CANiK böylece, Amerikan Northrop Grumman ve Fransız Nexter’dan sonra orta kalibre top üreten dünyadaki ilk üç şirketten biri haline geldi. Son olarak dünya savunma devlerinden İtalya merkezli Leonardo da orta kalibre revolver mekanizmalı top üretimine başlayacağını duyurdu. Bu da dünyada yükselen bir trend haline gelen orta kalibre top alanında, CANiK’in vizyon ve stratejisinin avantajlarını gözler önüne seriyor. 
CANiK 30x113mm toplar ile modern ordulara öncülük ediyor

 

 

CANiK, 5 yıl önce ortaya koyduğu vizyonu ve orta kalibre top üretimine yönelik yaptığı yatırımla, dünyanın en gelişmiş modern ordularına ürün tedarik edebilir hale geldi. ABD ve Fransa’dan sonra 30x113mm top üretebilen dünyadaki 3 şirketten biri olan CANiK, oluşturduğu strateji doğrultusunda, çok avantajlı bir konuma yükseldi. CANiK’in bu alandaki en önemli ürünlerinden olan ve Ağustos 2024 itibariyle teslimatlarının yapılacağını duyurduğu düşük geri tepmeli VENOM LR, modern dünya ordularının şimdiden gözdesi haline geldi. 

 

Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, son dönemde yaptığı yatırımlar ve sunduğu yenilikçi top teknolojileriyle, küresel savunma arenasında önemli bir konuma ulaştı. 30x113mm’nin geleceğin silahı olacağını 2019 yılında öngörerek vizyonunu bu yönde ortaya koyan CANiK’in de içinde bulunduğu Samsun Yurt Savunma(SYS) , bu kapsamda 2022 yılında köklü İngiliz şirketi AEI Systems’ı satın almıştı. SYS Grubu şirketlerinden AEI Systems ile birlikte CANiK böylece, Amerikan Northrop Grumman ve Fransız Nexter’dan sonra orta kalibre top üreten dünyadaki ilk üç şirketten biri haline geldi. Son olarak dünya savunma devlerinden İtalya merkezli Leonardo da orta kalibre revolver mekanizmalı top üretimine başlayacağını duyurdu. Bu da dünyada yükselen bir trend haline gelen orta kalibre top alanında, CANiK’in vizyon ve stratejisinin avantajlarını gözler önüne seriyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.