Ceyhan Belediyesi Hamdilli Mahallesi'ni pırıl pırıl yaptı

GÜNDEM 24.07.2024 - 07:00, Güncelleme: 24.07.2024 - 07:00 673+ kez okundu.
 

Ceyhan Belediyesi Hamdilli Mahallesi'ni pırıl pırıl yaptı

Ceyhan Belediyesi'nden Hamdilli Mahallesi'nde hummalı temizlik

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamdilli Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Merkezde aralıksız devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsal mahalleler de temizleniyor.   Hamdilli Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, çimleri biçti, ağaçları budadı, sokakları temizledi ve ilaçlama yaptı. Ayrıca yol süpürge aracıyla yollar temizlendi. Mahalle halkı, yapılan bu çalışmalar için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a teşekkür etti.   Başkan Aydar, hem merkezde hem de kırsal mahallelerde temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Temizlik çalışmaları hız kesmeden devam edecek” dedi.
Ceyhan Belediyesi'nden Hamdilli Mahallesi'nde hummalı temizlik

Ceyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hamdilli Mahallesi'nde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi. Merkezde aralıksız devam eden temizlik çalışmalarının yanı sıra kırsal mahalleler de temizleniyor.

 

Hamdilli Mahallesi'nde gerçekleştirilen çalışmalarda ekipler, çimleri biçti, ağaçları budadı, sokakları temizledi ve ilaçlama yaptı. Ayrıca yol süpürge aracıyla yollar temizlendi. Mahalle halkı, yapılan bu çalışmalar için Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’a teşekkür etti.

 

Başkan Aydar, hem merkezde hem de kırsal mahallelerde temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Vatandaşlarımızın memnuniyeti bizim için çok önemli. Temizlik çalışmaları hız kesmeden devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.