Ceyhan Belediyesi’nden trafiği rahatlatacak hamle

GÜNDEM 09.06.2024 - 05:52, Güncelleme: 09.06.2024 - 05:52 1196+ kez okundu.
 

Ceyhan Belediyesi’nden trafiği rahatlatacak hamle

Başkan Kadir Aydar'dan trafiği rahatlatacak bir hamle daha

    Ceyhan’da kesintisiz ve rahat bir ulaşım için akıllı kavşaklardan yeni yolların yapımına kadar şehrin birçok noktasında projelerini sürdüren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Uğur Mumcu Bulvarı’nı genişleterek çift şerit olarak otoban bağlantı yoluna bağlayacağı projenin çalışmalarını başlattı.   Ceyhan’ın ulaşım sorununa köklü çözümler getirebilmek amacıyla yeni yollar, akıllı kavşaklar gibi pek çok yatırımı hayata geçiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kalıcı projelerle trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Bu kapsamda Ceyhan ve Yumurtalık’ı birbirine bağlayan, aynı zamanda Adana-Hatay-Gaziantep otoyolu bağlantısı bulunan Uğur Mumcu Bulvarı ile otoban bağlantı ışıkları arasında tek şeride düşen yol, ekipler tarafından genişletilerek çift şeritli bölünmüş yol olarak bağlayacak projenin çalışmaları başladı.
Başkan Kadir Aydar'dan trafiği rahatlatacak bir hamle daha

 

 

Ceyhan’da kesintisiz ve rahat bir ulaşım için akıllı kavşaklardan yeni yolların yapımına kadar şehrin birçok noktasında projelerini sürdüren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Uğur Mumcu Bulvarı’nı genişleterek çift şerit olarak otoban bağlantı yoluna bağlayacağı projenin çalışmalarını başlattı.

 

Ceyhan’ın ulaşım sorununa köklü çözümler getirebilmek amacıyla yeni yollar, akıllı kavşaklar gibi pek çok yatırımı hayata geçiren Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, kalıcı projelerle trafiği rahatlatmayı hedefliyor. Bu kapsamda Ceyhan ve Yumurtalık’ı birbirine bağlayan, aynı zamanda Adana-Hatay-Gaziantep otoyolu bağlantısı bulunan Uğur Mumcu Bulvarı ile otoban bağlantı ışıkları arasında tek şeride düşen yol, ekipler tarafından genişletilerek çift şeritli bölünmüş yol olarak bağlayacak projenin çalışmaları başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.