Ceyhan'da Yol Genişletme Çalışmaları: Tek Şerit Tarih Oluyor

SİYASET 16.07.2024 - 05:47, Güncelleme: 16.07.2024 - 05:47 911+ kez okundu.
 

Ceyhan'da Yol Genişletme Çalışmaları: Tek Şerit Tarih Oluyor

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan'ın Yumurtalık istikametinden girişini çift şeritli duble yola dönüştürüyor.

  Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçenin giriş yollarında yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek için önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Yumurtalık istikametinden otoban bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın başlangıcı arasında tek şeride düşen Ceyhan girişi, genişletilerek çift şeritli duble yol yapılıyor. TRAFİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 'uyumla, birlikte' çalışmalar yürüttüğüne vurgu yapan Başkan Kadir Aydar, yaptığı açıklamada, "Ceyhan'ın girişinde yaşanan trafik sorunlarına kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla bu projeyi başlattık. Trafik akışının daha rahat ve güvenli hale gelmesi için yol genişletme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Amacımız, Ceyhanlı hemşehrilerimize daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktır." dedi.
Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Ceyhan'ın Yumurtalık istikametinden girişini çift şeritli duble yola dönüştürüyor.

 

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, ilçenin giriş yollarında yaşanan trafik sıkışıklığını çözmek için önemli bir projeyi hayata geçiriyor. Yumurtalık istikametinden otoban bağlantı yolu ile Uğur Mumcu Bulvarı'nın başlangıcı arasında tek şeride düşen Ceyhan girişi, genişletilerek çift şeritli duble yol yapılıyor.

TRAFİK SORUNUNA KALICI ÇÖZÜM

Ceyhan Belediyesi ile Adana Büyükşehir Belediyesi'nin 'uyumla, birlikte' çalışmalar yürüttüğüne vurgu yapan Başkan Kadir Aydar, yaptığı açıklamada, "Ceyhan'ın girişinde yaşanan trafik sorunlarına kalıcı bir çözüm getirmek amacıyla bu projeyi başlattık. Trafik akışının daha rahat ve güvenli hale gelmesi için yol genişletme çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Amacımız, Ceyhanlı hemşehrilerimize daha rahat ve konforlu bir ulaşım imkanı sunmaktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.