CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı

SİYASET 28.09.2024 - 09:07, Güncelleme: 28.09.2024 - 09:07 661 kez okundu.
 

CHP’de Ahmet Tanık başkan adaylığını açıkladı

İlçe gençlik kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bu hafta sonu il gençlik kolları başkanı, yönetim ve kurultay delegelerini seçecek.

İlçe gençlik kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bu hafta sonu il gençlik kolları başkanı, yönetim ve kurultay delegelerini seçecek. Bu bağlamda 29 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Kongresi’nde aday olan Ahmet Tanık, adaylığını görkemli bir şekilde açıkladı. CHP Adana İl Başkanlığında düzenlenen adaylık açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Ahmet Korkmaz, Kadın Kolları Adana İl Başkanı Özgürtan Çığ, ilçe gençlik kolları başkanları, partililer ve çok sayıda genç katıldı. Adaylık açıklamasına destek veren gençler sık sık slogan atıp, Başkan Adayı Ahmet Tanık’a destek verdiler. İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’da adaylığını açıklayan Ahmet Tanık’ı tebrik edip, başarılar diledi.
İlçe gençlik kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bu hafta sonu il gençlik kolları başkanı, yönetim ve kurultay delegelerini seçecek.

İlçe gençlik kolları kongrelerini tamamlayan Cumhuriyet Halk Partisi, bu hafta sonu il gençlik kolları başkanı, yönetim ve kurultay delegelerini seçecek. Bu bağlamda 29 Eylül Pazar Günü gerçekleştirilecek olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Kongresi’nde aday olan Ahmet Tanık, adaylığını görkemli bir şekilde açıkladı.

CHP Adana İl Başkanlığında düzenlenen adaylık açıklamasına CHP Adana İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Ahmet Korkmaz, Kadın Kolları Adana İl Başkanı Özgürtan Çığ, ilçe gençlik kolları başkanları, partililer ve çok sayıda genç katıldı. Adaylık açıklamasına destek veren gençler sık sık slogan atıp, Başkan Adayı Ahmet Tanık’a destek verdiler. İl Başkanı Anıl Tanburoğlu’da adaylığını açıklayan Ahmet Tanık’ı tebrik edip, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.