CLINIQUE İLE DÜNYA RUJ GÜNÜ

YAŞAM 17.07.2024 - 07:23, Güncelleme: 17.07.2024 - 07:23 1573+ kez okundu.
 

CLINIQUE İLE DÜNYA RUJ GÜNÜ

29 Temmuz Dünya Ruj Günü, dudaklarınızı renklendirmek ve stilinizi tamamlamak için mükemmel bir fırsat! Clinique olarak, bu özel günde size muhteşem bir ruj deneyimi sunmak için en sevilen ürünlerimizi bir araya getirdik.

    Dünya Ruj Günü boyunca, Clinique'in ikonik rujlarını deneyimleyin ve dudaklarınızın hak ettiği bakımı sağlayın. Almost Lipstick, Black Honey Pop ve Chubby Stick ürünlerimizle dudaklarınıza renk, nem ve ışıltı katın. Peki sizin tercihiniz hangisi?   Hafif parlak ve eşsiz bir renk için her zaman Black Honey diyorsanız: Almost Lipstick Black Honey: Clinique'in ikonik Almost Lipstick ailesi dudaklarınıza doğal ve çekici bir görünüm kazandırır. Hafif yapısı ve nemlendirici formülü ile gün boyu rahatça kullanabileceğiniz bu rujlar, her cilt tonuna uyum sağlar ve dudaklarınıza zarif bir parlaklık verir.   Black Honey Pop Renklendirici Yanak + Dudak Yağı: Çok amaçlı bu ürün hem yanaklarınıza hem de dudaklarınıza doğal ve sağlıklı bir renk kazandırır. Black Honey Pop, hafif ve yağsız yapısıyla cildinizde ipeksi bir his bırakır. Aynı zamanda besleyici yağlardan oluşan içeriği sayesinde dudakları renklendirirken nemlendirmeye de yardımcı olur. Pratik ve çok yönlü bu ürün, makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.   Tercihiniz doğal ve nude tonlarsa: Almost Lipstick Pink Honey: Clinique'in ikonik Almost Lipstick ailesi dudaklarınıza doğal ve çekici bir görünüm kazandırır. Hafif yapısı ve nemlendirici formülü ile gün boyu rahatça kullanabileceğiniz bu rujlar, her cilt tonuna uyum sağlar ve dudaklarınıza zarif bir parlaklık verir.   Işıltılı dudaklar vazgeçilmezinizse: Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı: Clinique'in Chubby Stick ailesi, dudaklarınıza yoğun nem ve renk kazandırmak için özel olarak tasarlandı. Kolay uygulama sağlayan kalem formundaki bu dudak parlatıcısı, Shea ve Mango yağları ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde dudaklarınızı yumuşacık yapar. Doğal ve ışıltılı renk seçenekleriyle Chubby Stick, dudaklarınızı her an bakımlı ve çekici kılar.   Clinique Pop Plush Kremsi Dudak Parlatıcısı: Clinique Pop Plush ailesi dudakları gün boyu nemlendirirken, renk verir ve parlak bir görünüm sağlar. İçeriğindeki hyalüronik asit ve yağlar ile dudakları besleyerek nemlendirir, dolgun görünmesini sağlar. Pürüzsüz, parlak ve renkli dudaklar sunar. Kolayca sürülür, gün boyu dudaklara parlaklık sağlar.  
29 Temmuz Dünya Ruj Günü, dudaklarınızı renklendirmek ve stilinizi tamamlamak için mükemmel bir fırsat! Clinique olarak, bu özel günde size muhteşem bir ruj deneyimi sunmak için en sevilen ürünlerimizi bir araya getirdik.

 

 

Dünya Ruj Günü boyunca, Clinique'in ikonik rujlarını deneyimleyin ve dudaklarınızın hak ettiği bakımı sağlayın. Almost Lipstick, Black Honey Pop ve Chubby Stick ürünlerimizle dudaklarınıza renk, nem ve ışıltı katın. Peki sizin tercihiniz hangisi?

 

Hafif parlak ve eşsiz bir renk için her zaman Black Honey diyorsanız:

Almost Lipstick Black Honey:

Clinique'in ikonik Almost Lipstick ailesi dudaklarınıza doğal ve çekici bir görünüm kazandırır. Hafif yapısı ve nemlendirici formülü ile gün boyu rahatça kullanabileceğiniz bu rujlar, her cilt tonuna uyum sağlar ve dudaklarınıza zarif bir parlaklık verir.

 

Black Honey Pop Renklendirici Yanak + Dudak Yağı:

Çok amaçlı bu ürün hem yanaklarınıza hem de dudaklarınıza doğal ve sağlıklı bir renk kazandırır. Black Honey Pop, hafif ve yağsız yapısıyla cildinizde ipeksi bir his bırakır. Aynı zamanda besleyici yağlardan oluşan içeriği sayesinde dudakları renklendirirken nemlendirmeye de yardımcı olur. Pratik ve çok yönlü bu ürün, makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak.

 

Tercihiniz doğal ve nude tonlarsa:

Almost Lipstick Pink Honey:

Clinique'in ikonik Almost Lipstick ailesi dudaklarınıza doğal ve çekici bir görünüm kazandırır. Hafif yapısı ve nemlendirici formülü ile gün boyu rahatça kullanabileceğiniz bu rujlar, her cilt tonuna uyum sağlar ve dudaklarınıza zarif bir parlaklık verir.

 

Işıltılı dudaklar vazgeçilmezinizse:

Chubby Stick Nemlendirici Dudak Parlatıcısı:

Clinique'in Chubby Stick ailesi, dudaklarınıza yoğun nem ve renk kazandırmak için özel olarak tasarlandı. Kolay uygulama sağlayan kalem formundaki bu dudak parlatıcısı, Shea ve Mango yağları ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde dudaklarınızı yumuşacık yapar. Doğal ve ışıltılı renk seçenekleriyle Chubby Stick, dudaklarınızı her an bakımlı ve çekici kılar.

 

Clinique Pop Plush Kremsi Dudak Parlatıcısı:

Clinique Pop Plush ailesi dudakları gün boyu nemlendirirken, renk verir ve parlak bir görünüm sağlar. İçeriğindeki hyalüronik asit ve yağlar ile dudakları besleyerek nemlendirir, dolgun görünmesini sağlar. Pürüzsüz, parlak ve renkli dudaklar sunar. Kolayca sürülür, gün boyu dudaklara parlaklık sağlar.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.