Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

SPOR (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.07.2024 - 14:38, Güncelleme: 07.07.2024 - 22:31 823+ kez okundu.
 

Çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmete sunulan kurslar ile sporun çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenciler, taekwando ve futbol eğitimi ile yaz tatilini sporla dolduruyor.

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Yaz Spor Okulları ile hizmet veren taekwando ve futbol kursu gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor. Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi, bünyesindeki spor merkezlerindeki çeşitli branşlardaki kurslar ile çocukları sporla tanıştırıyor. Basketbol, voleybol, futbol, judo ve taekwando dallarındaki eğitim ile gençlere spor alışkanlığı kazandırılırken, taekwando ve futbol kursu da minikler tarafından yoğun ilgi görüyor. Şampiyon sporcuların yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren kurslarda antrenörler eşliğinde teknik ve uygulamalı eğitim alan çocuklar, yaz tatilini sporla geçiriyor. Taekwando ve futbol kurslarıyla yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ve akranlarıyla kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkürlerini iletti.  Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik verilen spor kurslarından faydalanmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgili alabilecekleri kaydedildi. Kaynak : PHA
Şanlıurfa Haliliye Belediyesi Yaz Spor Okulları kapsamında hizmete sunulan kurslar ile sporun çeşitli dallarıyla tanışma fırsatı bulan çocuklar, taekwando ve futbol kursuna yoğun ilgi gösteriyor. Öğrenciler, taekwando ve futbol eğitimi ile yaz tatilini sporla dolduruyor.

Haliliye Belediyesi’nin lisanslı sporcular yetiştirdiği Yaz Spor Okulları ile hizmet veren taekwando ve futbol kursu gençlerin hayalleri için mücadele ettiği adres oluyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın spora ve sporcuya önem verilmesi yönündeki talimatlarıyla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, sportif çalışmalarını devam ettiriyor. Her alanda gençlerin yanında olan Haliliye Belediyesi, bünyesindeki spor merkezlerindeki çeşitli branşlardaki kurslar ile çocukları sporla tanıştırıyor. Basketbol, voleybol, futbol, judo ve taekwando dallarındaki eğitim ile gençlere spor alışkanlığı kazandırılırken, taekwando ve futbol kursu da minikler tarafından yoğun ilgi görüyor. Şampiyon sporcuların yetiştirilmesi hedefiyle hizmet veren kurslarda antrenörler eşliğinde teknik ve uygulamalı eğitim alan çocuklar, yaz tatilini sporla geçiriyor. Taekwando ve futbol kurslarıyla yaz tatilini dolu dolu geçirdiklerini ve akranlarıyla kaliteli zaman geçirdiklerini ifade eden öğrenciler, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın gençlere sağladığı imkanlardan ötürü teşekkürlerini iletti. 
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise 7- 14 yaş grubuna yönelik verilen spor kurslarından faydalanmak isteyen gençlerin “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla detaylı bilgili alabilecekleri kaydedildi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.