Conti Urban Lastiklerine "Uluslararası Ödül"

DÜNYA 10.05.2024 - 06:08, Güncelleme: 10.05.2024 - 06:08 567 kez okundu.
 

Conti Urban Lastiklerine "Uluslararası Ödül"

Conti Urban Lastiklerine "Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülü"

   Continental, sürdürülebilirlik alanında üstün başarılarıyla “Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülü’ne layık görüldü. Yarışmada bütçe ve çevre dostu Continental lastikleri yüksek puan topladı.   Alman Huss-Verlag Yayınevi‘nin yayınladığı online dergi Busplaner tarafından 6’ıncı kez düzenlenen “Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülleri”nin kazananları açıklandı. Continental ve Conti Urban lastik serisi, “Lastikler ve Lastik Yönetimi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa Otomotiv Tedarikçileri Birliği (CLEPA) adına Boston Consulting tarafından yakın zamanda gerçekleştirilen araştırmada, toplam sahip olma maliyetinin hala en önemli öncelik olmasına rağmen, sürdürülebilirlik faktörlerinin hem orijinal ekipman hem de yenileme pazarı için giderek önem kazanan satın alma kriterleri haline geldiğini gösterdi. Continental açısından sürdürülebilirliğin maliyetle eşdeğerde olduğuna ve bunun pazarda giderek artan bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Continental Yenileme Lastikleri Pazarlama Müdürü Timo Röbbel, “Busplaner Sürdürülebilirlik ödülü, doğru bir stratejiyle ilerlediğimizin önemli bir kanıtı” dedi.   Akıllı Conti Urban otobüs lastikleri çığır açıyor Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülleri, ekonomik başarıyı sosyal sorumluluk ve çevrenin korunması ile birleştiren otobüs sektörünün öncü şirketlerine veriliyor. Conti Urban otobüs lastikleri de bu alanda iyi bir örnek oluşturuyor. Bu akıllı lastikler sayesinde Continental, dijital çözümler yardımıyla müşterilerinin giderek artan taleplere cevap vermelerine yardımcı oluyor. Conti Urban lastik serisi, ContiConnect şehir içi trafiğin taleplerini karşılamak konusunda kendini kanıtlamış bir uzman. 2023 yılından bu yana, tüm ürün yelpazesine fabrikada en yeni nesil sensörler takılıyor. Bu sensörler, müşterilerin ContiConnect On- Site akıllı telefon uygulaması ile lastik verilerini Bluetooth üzerinden kolayca ve rahatça almalarını sağlıyor.
Conti Urban Lastiklerine "Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülü"

 

 Continental, sürdürülebilirlik alanında üstün başarılarıyla “Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülü’ne layık görüldü. Yarışmada bütçe ve çevre dostu Continental lastikleri yüksek puan topladı.

 

Alman Huss-Verlag Yayınevi‘nin yayınladığı online dergi Busplaner tarafından 6’ıncı kez düzenlenen “Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülleri”nin kazananları açıklandı. Continental ve Conti Urban lastik serisi, “Lastikler ve Lastik Yönetimi” kategorisinde ödüle layık görüldü. Avrupa Otomotiv Tedarikçileri Birliği (CLEPA) adına Boston Consulting tarafından yakın zamanda gerçekleştirilen araştırmada, toplam sahip olma maliyetinin hala en önemli öncelik olmasına rağmen, sürdürülebilirlik faktörlerinin hem orijinal ekipman hem de yenileme pazarı için giderek önem kazanan satın alma kriterleri haline geldiğini gösterdi. Continental açısından sürdürülebilirliğin maliyetle eşdeğerde olduğuna ve bunun pazarda giderek artan bir ilgi gördüğüne dikkat çeken Continental Yenileme Lastikleri Pazarlama Müdürü Timo Röbbel, “Busplaner Sürdürülebilirlik ödülü, doğru bir stratejiyle ilerlediğimizin önemli bir kanıtı” dedi.

 

Akıllı Conti Urban otobüs lastikleri çığır açıyor

Uluslararası Busplaner Sürdürülebilirlik Ödülleri, ekonomik başarıyı sosyal sorumluluk ve çevrenin korunması ile birleştiren otobüs sektörünün öncü şirketlerine veriliyor. Conti Urban otobüs lastikleri de bu alanda iyi bir örnek oluşturuyor. Bu akıllı lastikler sayesinde Continental, dijital çözümler yardımıyla müşterilerinin giderek artan taleplere cevap vermelerine yardımcı oluyor. Conti Urban lastik serisi, ContiConnect şehir içi trafiğin taleplerini karşılamak konusunda kendini kanıtlamış bir uzman. 2023 yılından bu yana, tüm ürün yelpazesine fabrikada en yeni nesil sensörler takılıyor. Bu sensörler, müşterilerin ContiConnect On- Site akıllı telefon uygulaması ile lastik verilerini Bluetooth üzerinden kolayca ve rahatça almalarını sağlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.