Çukurova Üniversitesinin Yardım ve Desteği Sürüyor

YAŞAM 11.05.2023 - 19:46, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2791+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesinin Yardım ve Desteği Sürüyor

  Deprem felaketlerinin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla seferber olan Çukurova Üniversitesinin, deprem bölgelerine olan yardım ve desteği sürüyor.   Bu kapsamında, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı Öğretim Elemanları ve öğrencileri, "Elden Ele Gönülden Gönüle" adlı projesiyle Hatay'ın Samandağ İlçesi’ndeki depremzedelere yardım ve ziyarette bulundu.   Öğrenciler ve akademisyenler proje kapsamındaki yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, çocuklarını depremde kaybeden anneleri de ziyaret etti. Proje kapsamında deprem bölgelerine ziyaretlerin süreceği bildirildi.  

 

Deprem felaketlerinin yaşandığı ilk andan itibaren tüm imkânlarıyla seferber olan Çukurova Üniversitesinin, deprem bölgelerine olan yardım ve desteği sürüyor.

 

Bu kapsamında, Çukurova Üniversitesi Kozan Meslek Yüksekokulu Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü Bahçe Tarımı Programı Öğretim Elemanları ve öğrencileri, "Elden Ele Gönülden Gönüle" adlı projesiyle Hatay'ın Samandağ İlçesi’ndeki depremzedelere yardım ve ziyarette bulundu.

 

Öğrenciler ve akademisyenler proje kapsamındaki yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak, çocuklarını depremde kaybeden anneleri de ziyaret etti. Proje kapsamında deprem bölgelerine ziyaretlerin süreceği bildirildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.