DAİMFED Malatya Şubesi Açıldı

GÜNDEM 01.07.2024 - 09:43, Güncelleme: 01.07.2024 - 09:43 1383+ kez okundu.
 

DAİMFED Malatya Şubesi Açıldı

Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şubesi, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu’nun katılımı ile açıldı.

Şube açılışında konuşmacı olarak kürsüye çıkan DAİMFED Malatya Şubesi Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Kadircan Esen şu ifadelere yer verdi, “6 Şubat depremlerinde maalesef 21. yüzyılda şehirlerimizi inşa ederken imarı, altyapısı, yolları, donatı alanları ve can güvenliğini ön planda tutan, yenilikler yapmamız gerektiğini düşünüyor, bu doğrultuda fikirler üreten, öneriler sunan, sahaya hâkim, teknik oluşumlara önemli katkılar sunacağından şüphemiz yoktur” diye konuştu.   KADİRCAN ESEN: 44 KURUCU ÜYEMİZ İLE AKTİF HALE GELDİK” Esen konuşmasına şöyle devam etti, “Bu minvalde alanında tecrübeli memleketini ve milletini seven, akademisyen, mimar, inşaat mühendisi, şehir plancısı, harita mühendisi, avukat, jeoloji mühendisi ve makine mühendisi arkadaşlarınızdan oluşan 44 kurucu üyemiz ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Malatya Şubesi’nin federasyon merkezimizin olurları ile yaklaşık bir ay önce aktif hale getirdik” dedi.
Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED) Malatya Şubesi, eski Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Malatya Valisi Ersin Yazıcı ve Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu’nun katılımı ile açıldı.

Şube açılışında konuşmacı olarak kürsüye çıkan DAİMFED Malatya Şubesi Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Kadircan Esen şu ifadelere yer verdi, “6 Şubat depremlerinde maalesef 21. yüzyılda şehirlerimizi inşa ederken imarı, altyapısı, yolları, donatı alanları ve can güvenliğini ön planda tutan, yenilikler yapmamız gerektiğini düşünüyor, bu doğrultuda fikirler üreten, öneriler sunan, sahaya hâkim, teknik oluşumlara önemli katkılar sunacağından şüphemiz yoktur” diye konuştu.

 

KADİRCAN ESEN: 44 KURUCU ÜYEMİZ İLE AKTİF HALE GELDİK”

Esen konuşmasına şöyle devam etti, “Bu minvalde alanında tecrübeli memleketini ve milletini seven, akademisyen, mimar, inşaat mühendisi, şehir plancısı, harita mühendisi, avukat, jeoloji mühendisi ve makine mühendisi arkadaşlarınızdan oluşan 44 kurucu üyemiz ile Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Malatya Şubesi’nin federasyon merkezimizin olurları ile yaklaşık bir ay önce aktif hale getirdik” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.