DOKTORLAR 50. YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

BİLİM 09.07.2024 - 09:38, Güncelleme: 09.07.2024 - 09:38 821+ kez okundu.
 

DOKTORLAR 50. YIL BULUŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği 50. Yıl Buluşması

Doğu Akdeniz Bölgesinin köklü Kliniklerinden olan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği kuruluşunun 50. Yılını mevcut akademik kadrosu, personeli ve geçmişte verdiği mezunlarının katıldığı toplantıda biraraya gelerek kutladı.  1973 yılında Prof. Dr  Gürbüz Baytok tarafından kurulan ve sonrasında gerek Çukurova ve Doğu Akdeniz bölgesindeki, gerekse Doğu ve Güneydoğu Anadolu da ki hastalara hizmet vererek Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinin gelişmesinde ve ilerlemesinde lokomotif görevi gören klinik bu güne kadar yetiştirdiği 78 Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ile de yurdun dört bir yanında hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor   Toplantida 2004 - 2007 dönemi Ç. Ü . T.  F. Dekanı Prof. Dr. İsmet Tan, 2017 - 2020 yılı Ç. Ü . T.  F. Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas konuşmaları sonrası Prof. Dr. Hüseyin Bayram, Prof.Dr. Mustafa Herdem, Prof. Dr. Yaman Sarpel, Prof. Dr. Emre Toğrul ,Prof. Dr. Metin M. Eskandari, Prof. Dr. Aydıner Kalacı,  Prof. Dr. Cenk Özkan,  Prof.  Dr. Ömer Sunkar Biçer,  Prof. Dr. Mehmet Ali Deveci,  Doç. Dr. Ahmet Yılmaz, Doç. Dr. Melih Bağır, Dr. Öğretim üyesi Mustafa Tekin, Dr. Öğretim üyesi Akif Mirioğlu klinik gelişimi, akademik çalışmalar, sunulan sağlık hizmetleri konusunda bilgiler verdi.   Dr. Nevzat Aydın,  Dr. Sefa Zöhre,  Dr. Celal Seçinti kliniğin ilk dönemlerinden açılması ve sonrasında ki büyüme süreci ile ilgili bilgiler anılar aktardılar.    Dr. Hüseyin Toker, Dr. Ufuk Kayaselçuk, Dr. Cengiz Gönlüşen, Dr. Mümin Altun, Dr. Ferit Ünal, Dr. Hakan İlbeyli,  Dr. İbrahim Altun, Dr. Mustafa Serkan Zaimoglu, Dr.  Ersin Ekici, Dr. A. Levent Özgözen,  Dr. Sefa Kılıç, Dr. Hasan Orkun Varmış,  Dr. Buğra Kundakçı,  Dr. Mehmet Yiğit Gökmen, Dr. İsa Bolat, Dr. Ali Kaan Dalkır,  Dr. Hakkı Can Ölke, Dr. Ahmet Pamir, Dr. Veli Can Kıran anılar, anekdotlar paylaştı.
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği 50. Yıl Buluşması
Doğu Akdeniz Bölgesinin köklü Kliniklerinden olan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Kliniği kuruluşunun 50. Yılını mevcut akademik kadrosu, personeli ve geçmişte verdiği mezunlarının katıldığı toplantıda biraraya gelerek kutladı. 

1973 yılında Prof. Dr  Gürbüz Baytok tarafından kurulan ve sonrasında gerek Çukurova ve Doğu Akdeniz bölgesindeki, gerekse Doğu ve Güneydoğu Anadolu da ki hastalara hizmet vererek Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesinin gelişmesinde ve ilerlemesinde lokomotif görevi gören klinik bu güne kadar yetiştirdiği 78 Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı ile de yurdun dört bir yanında hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor

 

Toplantida 2004 - 2007 dönemi Ç. Ü . T.  F. Dekanı Prof. Dr. İsmet Tan, 2017 - 2020 yılı Ç. Ü . T.  F. Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas konuşmaları sonrası Prof. Dr. Hüseyin Bayram, Prof.Dr. Mustafa Herdem, Prof. Dr. Yaman Sarpel, Prof. Dr. Emre Toğrul ,Prof. Dr. Metin M. Eskandari, Prof. Dr. Aydıner Kalacı,  Prof. Dr. Cenk Özkan,  Prof.  Dr. Ömer Sunkar Biçer,  Prof. Dr. Mehmet Ali Deveci,  Doç. Dr. Ahmet Yılmaz, Doç. Dr. Melih Bağır, Dr. Öğretim üyesi Mustafa Tekin, Dr. Öğretim üyesi Akif Mirioğlu klinik gelişimi, akademik çalışmalar, sunulan sağlık hizmetleri konusunda bilgiler verdi.

 

Dr. Nevzat Aydın,  Dr. Sefa Zöhre,  Dr. Celal Seçinti kliniğin ilk dönemlerinden açılması ve sonrasında ki büyüme süreci ile ilgili bilgiler anılar aktardılar. 

 

Dr. Hüseyin Toker, Dr. Ufuk Kayaselçuk, Dr. Cengiz Gönlüşen, Dr. Mümin Altun, Dr. Ferit Ünal, Dr. Hakan İlbeyli,  Dr. İbrahim Altun, Dr. Mustafa Serkan Zaimoglu, Dr.  Ersin Ekici, Dr. A. Levent Özgözen,  Dr. Sefa Kılıç, Dr. Hasan Orkun Varmış,  Dr. Buğra Kundakçı,  Dr. Mehmet Yiğit Gökmen, Dr. İsa Bolat, Dr. Ali Kaan Dalkır,  Dr. Hakkı Can Ölke, Dr. Ahmet Pamir, Dr. Veli Can Kıran anılar, anekdotlar paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.