Dr. Batu, “Sağlıkta Vergi Adaleti istiyoruz”

SAĞLIK 13.06.2024 - 06:00, Güncelleme: 13.06.2024 - 06:00 1221+ kez okundu.
 

Dr. Batu, “Sağlıkta Vergi Adaleti istiyoruz”

VERGİDE ADALET NE ZAMAN SAĞLANACAK?

Adana Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası yönetici ve üyeleri aylardır sürdürdüğü ‘Sağlıkta Vergi Adaleti istiyoruz’ taleplerini yeniledi. Dr. Aygül Karakeçi Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelen hekim ve sağlık çalışanları adına konuşan Adana Tabip Odası Aile Hekimlik Komisyonu Başkanı Dr. Ahmet Batu, “Maliye Bakanına soruyoruz; Bir Bayrama daha gelir kaybı ile giriyoruz. Vergide adaleti ne zaman sağlayacaksınız?” dedi.   ADALET İSTEMİMİZ BİR MUHALİF SİYASİ EYLEM OLARAK ADLANDIRILAMAZ Hekim ve sağlık çalışanları olarak uzun zamandır şiddete maruz kaldıklarını hatırlatan Adana Tabip Odası Aile Hekimlik Komisyonu Başkanı Dr. Ahmet Batu, “Üzülerek söylüyorum ki; hekime, sağlık çalışanına şiddet bitmek nedir bilmiyor. Bunun üzerine kadına şiddet, trafik terörü ve vergi adaletsizliği eklenince bıçak kemiğe dayanmıştır. Adalet istemimiz bir muhalif siyasi eylem olarak adlandırılamaz. Bu bir hak arayışıdır. Adalet arayışıdır” dedi.
VERGİDE ADALET NE ZAMAN SAĞLANACAK?

Adana Tabip Odası ile Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası yönetici ve üyeleri aylardır sürdürdüğü ‘Sağlıkta Vergi Adaleti istiyoruz’ taleplerini yeniledi. Dr. Aygül Karakeçi Aile Sağlığı Merkezi önünde bir araya gelen hekim ve sağlık çalışanları adına konuşan Adana Tabip Odası Aile Hekimlik Komisyonu Başkanı Dr. Ahmet Batu, “Maliye Bakanına soruyoruz; Bir Bayrama daha gelir kaybı ile giriyoruz. Vergide adaleti ne zaman sağlayacaksınız?” dedi.

 

ADALET İSTEMİMİZ BİR MUHALİF SİYASİ EYLEM OLARAK ADLANDIRILAMAZ

Hekim ve sağlık çalışanları olarak uzun zamandır şiddete maruz kaldıklarını hatırlatan Adana Tabip Odası Aile Hekimlik Komisyonu Başkanı Dr. Ahmet Batu, “Üzülerek söylüyorum ki; hekime, sağlık çalışanına şiddet bitmek nedir bilmiyor. Bunun üzerine kadına şiddet, trafik terörü ve vergi adaletsizliği eklenince bıçak kemiğe dayanmıştır. Adalet istemimiz bir muhalif siyasi eylem olarak adlandırılamaz. Bu bir hak arayışıdır. Adalet arayışıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.