Ekili arazide çıkan yangına traktörlerle müdahale ettiler

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 22.07.2024 - 17:30, Güncelleme: 23.07.2024 - 08:09 493+ kez okundu.
 

Ekili arazide çıkan yangına traktörlerle müdahale ettiler

Ağrı'da arpa ekili bir arazi, elektrik direğinden kaynaklandığı iddia edilen yangın sonucu küle döndü.

Ağrı merkeze bağlı Adakele (Aşkale) köyünde bir vatandaşa ait ekili arazide yangın çıktı. Elektrik direğinden çıktığı iddia edilen yangın, 6 dönümlük ekili alanı küle çevirdi. Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye gelmeden tarla sahipleri traktörleriyle yangını söndürmeye çalıştı. Yangın mahaline gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı. Görgü tanıkları, elektrik direğinde patlama yaşandığını ve patlamanın etkisiyle arazide yangın çıktığını; ayrıca çevrede ikamet eden vatandaşların da buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi elektronik cihazlarının zarar gördüğünü bildirdi. (İLKHA)
Ağrı'da arpa ekili bir arazi, elektrik direğinden kaynaklandığı iddia edilen yangın sonucu küle döndü.

Ağrı merkeze bağlı Adakele (Aşkale) köyünde bir vatandaşa ait ekili arazide yangın çıktı. Elektrik direğinden çıktığı iddia edilen yangın, 6 dönümlük ekili alanı küle çevirdi.

Yangını gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye gelmeden tarla sahipleri traktörleriyle yangını söndürmeye çalıştı. Yangın mahaline gelen itfaiye ekipleri kısa sürede yangını kontrol altına aldı.

Görgü tanıkları, elektrik direğinde patlama yaşandığını ve patlamanın etkisiyle arazide yangın çıktığını; ayrıca çevrede ikamet eden vatandaşların da buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon gibi elektronik cihazlarının zarar gördüğünü bildirdi. (İLKHA)

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.