Elite Naturel, Avrupa'ya 350 Ton Taze Meyve ve Sebze İhraç Edecek!

GÜNDEM 03.06.2024 - 21:39, Güncelleme: 03.06.2024 - 21:39 1784+ kez okundu.
 

Elite Naturel, Avrupa'ya 350 Ton Taze Meyve ve Sebze İhraç Edecek!

Adana'da 500 Dönümlük Arazide Islah Çalışmalarını Tamamlayan Elite Naturel, Avrupa'ya 350 Ton Taze Meyve ve Sebze İhraç Edecek!

    Elite Naturel tarafından Adana bölgesinde 500 dönümlük arazi üzerinde gerçekleştirilen ıslah çalışmaları Mayıs ayının sonunda tamamlanıyor. Bölgedeki çiftçiler ve tarım şirketleri, uzun ve titiz bir çalışmanın ardından taze meyve ve sebze ekimlerine başlamak için gün sayıyor. Bu ürünler, "taze" olarak Avrupa pazarına sunulacak. Elite Naturel Organik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Çağrı Eşmekaya, taze meyve ve sebze sektöründe Avrupa pazarında İtalya ve İspanya gibi ülkelerle rekabet edebilecek konuda olduklarını ve ülkemizin değerli topraklarını Avrupa'ya hatırlatıp, Türk meyve ve sebzelerini tüm Avrupa'ya ihraç ettiklerini belirtiyor.  Eşmekaya ayrıca, bu yıl Avrupa'ya yaklaşık 350 Ton taze meyve satışı yapmayı planladıklarını söylüyor.       Doğal ve organik ürünleri sofralarımızla buluşturan Elite Naturel, Adana bölgesinde 500 dönümlük arazi üzerinde yaptıkları ıslah çalışmaları kapsamında, toprak kalitesinin iyileştirilmesi, sulama sistemlerinin modernize edilmesi ve verimliliğin artırılması hedeflendi. Adana’da gerçekleştirilen bu geniş çaplı tarım projesi, yalnızca yerel ekonomiye katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Türkiye'nin tarım ihracatında önemli bir rol üstleniyor. Elite Naturel Organik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Çağrı Eşmekaya, Türkiye'nin taze ürün ihracatındaki potansiyelini ve kalitesini gözler önüne serdiklerini ve bu yıl için 300-350 ton taze meyve satışı için Avrupa'daki çeşitli firmalarla anlaşmalar yapıldığını söylüyor. 
Adana'da 500 Dönümlük Arazide Islah Çalışmalarını Tamamlayan Elite Naturel, Avrupa'ya 350 Ton Taze Meyve ve Sebze İhraç Edecek!

 

 

Elite Naturel tarafından Adana bölgesinde 500 dönümlük arazi üzerinde gerçekleştirilen ıslah çalışmaları Mayıs ayının sonunda tamamlanıyor. Bölgedeki çiftçiler ve tarım şirketleri, uzun ve titiz bir çalışmanın ardından taze meyve ve sebze ekimlerine başlamak için gün sayıyor. Bu ürünler, "taze" olarak Avrupa pazarına sunulacak. Elite Naturel Organik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Çağrı Eşmekaya, taze meyve ve sebze sektöründe Avrupa pazarında İtalya ve İspanya gibi ülkelerle rekabet edebilecek konuda olduklarını ve ülkemizin değerli topraklarını Avrupa'ya hatırlatıp, Türk meyve ve sebzelerini tüm Avrupa'ya ihraç ettiklerini belirtiyor.  Eşmekaya ayrıca, bu yıl Avrupa'ya yaklaşık 350 Ton taze meyve satışı yapmayı planladıklarını söylüyor.  

 

 

Doğal ve organik ürünleri sofralarımızla buluşturan Elite Naturel, Adana bölgesinde 500 dönümlük arazi üzerinde yaptıkları ıslah çalışmaları kapsamında, toprak kalitesinin iyileştirilmesi, sulama sistemlerinin modernize edilmesi ve verimliliğin artırılması hedeflendi. Adana’da gerçekleştirilen bu geniş çaplı tarım projesi, yalnızca yerel ekonomiye katkı sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda Türkiye'nin tarım ihracatında önemli bir rol üstleniyor. Elite Naturel Organik Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdür Çağrı Eşmekaya, Türkiye'nin taze ürün ihracatındaki potansiyelini ve kalitesini gözler önüne serdiklerini ve bu yıl için 300-350 ton taze meyve satışı için Avrupa'daki çeşitli firmalarla anlaşmalar yapıldığını söylüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.