Engelli Oğlunu Gözünü Kırpmadan Ölüme Yolladı!

DÜNYA 08.05.2024 - 16:31, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:31 462 kez okundu.
 

Engelli Oğlunu Gözünü Kırpmadan Ölüme Yolladı!

Engelli oğlunu timsahlarla dolu nehre attı...

Dehşet veren olay, Hindistan'ın Karnataka kentinde yaşandı. 26 yaşındaki bir anne 6 yaşındaki oğlunu timsahlarla dolu nehire attı.Timsahların oğlunu canlı canlı yemesini izleyen anne, kocasının bunu yapmasını söyleyerek oğlunun ölümünden kocasını sorumlu tuttu. Edinilen bilgiye göre, R.K. (27) ile S.K. (26) çiftinin oğlulları Vinod sağır ve dilsiz olarak dünyaya gelmişti. Çiftin ayrıca 2 yaşında bir başka çocukları daha bulunurken, Vinod'un engeli yüzünden sık sık tartıştıkları belirlendi. Çiftin aynı nedenden dolayı yine kavga ettiği esnada anne durumdan bunaldığını söyleyerek timsahların istila ettiği Kali Nehri'ne gidip, gözünü dahi kıprmadan oğlunu nehre attı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Nehirde arama çalışması yapan ekipler, ertesi gün her yerinde ısırık izleri olan çocuğun bedenini nehirden çıkarttı. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltınan alınan anne, çocuğu nehire attığını, timsahlar parçalarken de yardım etmediğini itiraf ederek, "Sorumlu kocam. 'Oğlum ölsün, yaptığı tek şey yemek yemek' diyordu. Ben de onun istediğini yaptım" dedi. Polis, ölümle ilgili soruşturma başlattı ve her iki ebeveynde tutuklandı.    
Engelli oğlunu timsahlarla dolu nehre attı...

Dehşet veren olay, Hindistan'ın Karnataka kentinde yaşandı. 26 yaşındaki bir anne 6 yaşındaki oğlunu timsahlarla dolu nehire attı.Timsahların oğlunu canlı canlı yemesini izleyen anne, kocasının bunu yapmasını söyleyerek oğlunun ölümünden kocasını sorumlu tuttu.

Edinilen bilgiye göre, R.K. (27) ile S.K. (26) çiftinin oğlulları Vinod sağır ve dilsiz olarak dünyaya gelmişti. Çiftin ayrıca 2 yaşında bir başka çocukları daha bulunurken, Vinod'un engeli yüzünden sık sık tartıştıkları belirlendi. Çiftin aynı nedenden dolayı yine kavga ettiği esnada anne durumdan bunaldığını söyleyerek timsahların istila ettiği Kali Nehri'ne gidip, gözünü dahi kıprmadan oğlunu nehre attı. Komşuların ihbarı üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Nehirde arama çalışması yapan ekipler, ertesi gün her yerinde ısırık izleri olan çocuğun bedenini nehirden çıkarttı. Olay sonrası polis ekipleri tarafından gözaltınan alınan anne, çocuğu nehire attığını, timsahlar parçalarken de yardım etmediğini itiraf ederek, "Sorumlu kocam. 'Oğlum ölsün, yaptığı tek şey yemek yemek' diyordu. Ben de onun istediğini yaptım" dedi.

Polis, ölümle ilgili soruşturma başlattı ve her iki ebeveynde tutuklandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.