Evidea’nın yeni marka yüzü Doğa Rutkay!

YAŞAM 31.05.2024 - 06:19, Güncelleme: 31.05.2024 - 06:19 1296+ kez okundu.
 

Evidea’nın yeni marka yüzü Doğa Rutkay!

Türkiye’nin lider ev ve yaşam perakende markası Evidea, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay ile heyecan verici bir iş birliğine imza atıyor!

  Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam olmak üzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesi bulunan Evidea, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay ile heyecan verici bir iş birliğine imza atıyor! Evidea'nın yürüttüğü ve sektöre bir değer olarak kattığı başarılı pazar araştırmaları sonucunda, tüketicilerin marka ile yan yana görmek istedikleri isim olan Doğa Rutkay, bu kapsamlı ve renkli iş birliği çerçevesinde Evidea’nın marka yüzü oldu. Bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek çatı altında sunan, Türkiye’nin lider ev ve yaşam perakende markası Evidea’nın geniş ürün yelpazesi Doğa Rutkay’ın stil ve zarafetiyle buluşarak, tüketicilere ilham veren dekorasyon çözümleri sunmaya devam edecek.
Türkiye’nin lider ev ve yaşam perakende markası Evidea, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay ile heyecan verici bir iş birliğine imza atıyor!

 

Mutfak, ev tekstili, ev dekorasyon, tamamlayıcı mobilya, aydınlatma, banyo, elektrikli ev aletleri, ev ve yaşam olmak üzere toplam 8 ana kategoride geniş bir ürün yelpazesi bulunan Evidea, televizyon ve tiyatro dünyasının sevilen ismi Doğa Rutkay ile heyecan verici bir iş birliğine imza atıyor!

Evidea'nın yürüttüğü ve sektöre bir değer olarak kattığı başarılı pazar araştırmaları sonucunda, tüketicilerin marka ile yan yana görmek istedikleri isim olan Doğa Rutkay, bu kapsamlı ve renkli iş birliği çerçevesinde Evidea’nın marka yüzü oldu.

Bir evin ihtiyacı olan tüm ürünleri tek çatı altında sunan, Türkiye’nin lider ev ve yaşam perakende markası Evidea’nın geniş ürün yelpazesi Doğa Rutkay’ın stil ve zarafetiyle buluşarak, tüketicilere ilham veren dekorasyon çözümleri sunmaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.