fonprime yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor

EKONOMİ 28.06.2024 - 06:55, Güncelleme: 28.06.2024 - 06:55 1000+ kez okundu.
 

fonprime yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor

fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor

  Türkiye’nin ödüllü kitle fonlama platformu fonbulucu ve ülkemizin co-working alanının en büyüğü Kolektif House iş birliğiyle hayata geçirilen fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor. Toplamda 19 şehirde açılması planlanan fonprime merkezleri, modern ofis alanları ile girişim şirketlerinin ihtiyaç duydukları nitelikli hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak. fonbulucu Kurucusu ve CEO’su Hakan Yıldız, Kolektif House CEO’su Ahmet Onur, fonprime CEO’su Emre Akgümüş’ün konuşmalarını yapacağı açılış, 27 Haziran Perşembe günü saat 16.30 da Ankara Next Level Loft’ta gerçekleşecek. fonbulucu ve Kolektif House ortaklığıyla Mart 2023’te kurulan fonprime Girişimcilik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin hayata geçirdiği fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilk adımı Ankara Next Level Loft’ta atılıyor. Büyük şehirler başta olmak üzere 19 şehirde kurulması planlanan tüm merkezlerin işletmesini Kolektif House üstlenecek. fonprime girişimcilik ve yatırımcılık merkezleri, geleneksel co-working prensiplerinden farklı bir işleve sahip olacak. Paylaşım ekonomisinin ön plana çıktığı bu günlerde fonprime ile girişimcilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetler çok daha uygun maliyetle tek bir merkezden verilirken, kurum ve kuruşlar da kiralama yapabilecek. Tüm fonprime merkezlerinin finansmanı fonprime Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından yapılacak. fonprime GSYF'ye yatırım yapan yatırımcılar, bir yandan girişimcilik ekosistemine destek verirken diğer yandan da kiralama geliri elde edebilecek. fonprime Girişimcilik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Onur, fonprime CEO’su Emre Akgümüş’ün birer konuşma yapacağı açılışa yoğun bir katılımın olması bekleniyor. 2 milyon dolara yakın bir yatırım tutarıyla hayata geçirilen merkez, Ankara’nın en kolay ulaşılabilir noktasında bulunuyor.
fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor

 

Türkiye’nin ödüllü kitle fonlama platformu fonbulucu ve ülkemizin co-working alanının en büyüğü Kolektif House iş birliğiyle hayata geçirilen fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor. Toplamda 19 şehirde açılması planlanan fonprime merkezleri, modern ofis alanları ile girişim şirketlerinin ihtiyaç duydukları nitelikli hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak. fonbulucu Kurucusu ve CEO’su Hakan Yıldız, Kolektif House CEO’su Ahmet Onur, fonprime CEO’su Emre Akgümüş’ün konuşmalarını yapacağı açılış, 27 Haziran Perşembe günü saat 16.30 da Ankara Next Level Loft’ta gerçekleşecek.

fonbulucu ve Kolektif House ortaklığıyla Mart 2023’te kurulan fonprime Girişimcilik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin hayata geçirdiği fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilk adımı Ankara Next Level Loft’ta atılıyor. Büyük şehirler başta olmak üzere 19 şehirde kurulması planlanan tüm merkezlerin işletmesini Kolektif House üstlenecek.

fonprime girişimcilik ve yatırımcılık merkezleri, geleneksel co-working prensiplerinden farklı bir işleve sahip olacak. Paylaşım ekonomisinin ön plana çıktığı bu günlerde fonprime ile girişimcilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetler çok daha uygun maliyetle tek bir merkezden verilirken, kurum ve kuruşlar da kiralama yapabilecek. Tüm fonprime merkezlerinin finansmanı fonprime Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından yapılacak. fonprime GSYF'ye yatırım yapan yatırımcılar, bir yandan girişimcilik ekosistemine destek verirken diğer yandan da kiralama geliri elde edebilecek.

fonprime Girişimcilik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldız, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Onur, fonprime CEO’su Emre Akgümüş’ün birer konuşma yapacağı açılışa yoğun bir katılımın olması bekleniyor. 2 milyon dolara yakın bir yatırım tutarıyla hayata geçirilen merkez, Ankara’nın en kolay ulaşılabilir noktasında bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.