“Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri” başlıyor

SPOR 09.10.2024 - 06:58, Güncelleme: 09.10.2024 - 06:58 540 kez okundu.
 

“Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri” başlıyor

Başkan Zeydan Karalar, “Efsane isimlerin adını yaşatmak ve genç nesillere örnek olmalarını sağlamak çok önemli.

    Tarihe adını yazdıran Adanalı güreşçi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı’nın adını taşıyan ve anısını yaşatan “Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri”nin 8’incisi 13 Ekim Pazar günü Kozan Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak. Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi, Kozan Kaymakamlığı, Adana Valiliği, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen “Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri” ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi.   Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, Geleneksel Güreş Federasyonu Hakem Komitesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Başcı ve Geleneksel Güreşler İl Temsilcisi Miktat Birer ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin Kanber katıldı.
Başkan Zeydan Karalar, “Efsane isimlerin adını yaşatmak ve genç nesillere örnek olmalarını sağlamak çok önemli.

 

 

Tarihe adını yazdıran Adanalı güreşçi, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı’nın adını taşıyan ve anısını yaşatan “Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri”nin 8’incisi 13 Ekim Pazar günü Kozan Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapılacak.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kozan Belediyesi, Kozan Kaymakamlığı, Adana Valiliği, Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Müdürlüğü’nün iş birliğiyle düzenlenen “Geleneksel İsmet Atlı Karakucak Güreşleri” ile ilgili Büyükşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenlendi.

 

Toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, Geleneksel Güreş Federasyonu Hakem Komitesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Başcı ve Geleneksel Güreşler İl Temsilcisi Miktat Birer ile Türkiye Spor Yazarları Derneği Adana Şube Başkanı Engin Kanber katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.