GENCO ERKAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

SANAT 03.08.2024 - 10:22, Güncelleme: 03.08.2024 - 10:22 1117+ kez okundu.
 

GENCO ERKAL, SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GENCO ERKAL, SON YOLCULUĞUNA ÖMRÜNÜ VERDİĞİ TİYATRO SAHNESİNDEN UĞURLANDI

  İMAMOĞLU: İSMİNİ, SESİNİ VE BİZE EMANET ETTİKLERİNİ SONSUZA KADAR YAŞATMAK BİZİM BORCUMUZ Tiyatro dünyasının usta ismi Genco Erkal, son yolculuğuna Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nden, sevenlerinin dakikalarca süren alkışları eşliğinde uğurlandı. Merhum Erkal’ı, usta şair Nazım Hikmet’in ünlü şiirine atıf yaparak, ‘Gülhane Parkı’nda bir ceviz ağacı’ olarak niteleyen İmamoğlu, “Haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı durma konusunda, bize eğitici ve öğretici olduğu için, ona minnet duyarak onu uğurlamak istiyorum. Kararlılığımıza kararlılık kattığı için, cesaretimize cesaret kattığı için kendisine minnet duyarak uğurlamak istiyorum. Hepinizin huzurunda, kendimize sorumluluğumuzu hatırlatarak buradan ayrılmak istiyorum. Elbette ismini, sesini ve bize emanet ettiklerini sonsuza kadar yaşatmak bizim borcumuz” dedi. 
GENCO ERKAL, SON YOLCULUĞUNA ÖMRÜNÜ VERDİĞİ TİYATRO SAHNESİNDEN UĞURLANDI

 

İMAMOĞLU: İSMİNİ, SESİNİ VE BİZE EMANET ETTİKLERİNİ SONSUZA KADAR YAŞATMAK BİZİM BORCUMUZ

Tiyatro dünyasının usta ismi Genco Erkal, son yolculuğuna Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nden, sevenlerinin dakikalarca süren alkışları eşliğinde uğurlandı. Merhum Erkal’ı, usta şair Nazım Hikmet’in ünlü şiirine atıf yaparak, ‘Gülhane Parkı’nda bir ceviz ağacı’ olarak niteleyen İmamoğlu, “Haksızlığa ve hukuksuzluğa karşı durma konusunda, bize eğitici ve öğretici olduğu için, ona minnet duyarak onu uğurlamak istiyorum. Kararlılığımıza kararlılık kattığı için, cesaretimize cesaret kattığı için kendisine minnet duyarak uğurlamak istiyorum. Hepinizin huzurunda, kendimize sorumluluğumuzu hatırlatarak buradan ayrılmak istiyorum. Elbette ismini, sesini ve bize emanet ettiklerini sonsuza kadar yaşatmak bizim borcumuz” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.